Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michael Jackson – Slave To The Rhythm (KM Music Conservatory Cover)

A KMMC diákjai fogták Michael Jackson egyik dalát és jól megrímékelték. A végeredmény itt tekinthető meg klipesített csomagolásban. Az időpont se véletlen, hiszen az énekes 1958. augusztus 29-én született, ebből az alkalomból készült el tehát a koverizált változat. Ami a maga nemében, műfajában nem is rossz.

0 Tovább

Cover: Hangover

Amit az indiaiak a Jumme Ki Raaton esznek, én ugyanazt, csak a Hangoveren.

Az MBA másnapos dalát azért remélem ennek ellenére senkinek nem kell bemutatni. Vagy ha mégis, akkor a következő egyenesen hozzá készült cover segít ebben. Amit Shirley Setia ad elő, picit shreyaghhoshalkodik és elég ügyesen teszi is a hangokat a helyére. Bár ez a feldolgozás inkább abban erős, hogy mennyire de ennyire jól szól így a Hangover hálószóba akusztikusan, gitárral alápengetve. Tetszik. 

0 Tovább

Hotter than ever

Azt hiszem nyár van. És ez így jó. Ami meg még ennél is jobb, az a legújabb Maxim címlapja első ránézésre. Másodikra. Sokadikra. Hiszen az agyonhasznált Deepika, Priyanka, Sonakshi és sokat látott Shraddha helyett végre olyannal kell 'beérnünk', aki csak nem ért be még mindig bwba, de azért ehhez lesz még egy-két filmje. Soha Ali Khan, ahogy a nevében is benne van, soha nem adja fel, bár nem is tartozik a legleglegszínészők közé, de szépségével még rabul ejtheti a kétkedőket. Mert arra is szükség van ebben a nehéz szakmában. És hát lapoznánk is. Fürödnénk, vele, ha tudnánk. Meg a többi.

0 Tovább

Meet India's finest actor

Amúgy meg nagyon macska. Nawazuddin pedig megérdemli. Jó színész, aki csak jobb és jobb lehet ezek után. És annál is, ha ilyen Aatma féle darabokat elkerüli nagyívből, mert az nem az ő műfaja. Legközelebb már ügyesebben-okosabban kell választania. Márpedig van miből. 

0 Tovább

Farhan Akhtar + a sexy beast = Filmfare

Kezdjük ott, hogy a decemberi Filmfare címlapférfija Farhan Akhtar lett, ami nem is nagy baj. Vagy ez a legkisebb baj. Jóllehet nagyon nem világos, hogy is került oda, miért, de hát whatever, ilyen ez magazin szakma. Sokkal érthetetlenebb ennél az a lead, taline, amivel eladnák, hogy 'Farhan Akhtar's dramatic transformation into a sexy beast'. Magyarul egy szexi szörnyeteget csinálnak belőle. Ezzel kapcsolatban négy kérdésem van csupán:

  • Sexy beast?
  • Farhan?
  • Beast?
  • SERIOUSLY? 

És úgy ennyi. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek