Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ti fogjátok először megtudni, mikor lesz elegem belőle

De egyelőre nem látom ezt, a kapcsolat végét. Shraddha Kapoor továbbra is a legtöbb szívecském megosztás tulajdonosa. Itt pl. két percen keresztül áll címlaplányt a havi Grazianak. Tegyétek le a zinternetet, nem érdemes már máshova kattintani.

1 Tovább

Kinek a Varun, kinek a Kangana

Csak, hogy kettőt említsek azk közül, akikkel a címlapján került a polcokra az októberi GQ indiai kiadása. Aminek egyébként a ‘Rock n Roll' a vezérfonala. És az említetteken kívül (róluk a kép) Jackie Shroff és Aditya Mittal is ott feszít az újságlapok között. Lapoznám.  

0 Tovább

Richa! Chadda!

Az e havi Maxim különkiadás címlapján feszít a színésznő, akit hamarosan a Tamanchey moziban láthatunk. Lapoznánk.

0 Tovább

Hello Hottie

Már majdnem hiányzott, és kerestük volna hova tűnt bw legújabb üdvöskéje, de nem kellett, mert a szeptemberi Filmfare címlapról bizony ő kacsint vissza. Kvázi meg lettünk shraddalva. Shradda az új jeges vizes kihívás.

0 Tovább

Girl meets world

Néha egy Maxim címlapfotózás kell ahhoz, hogy meg tudjunk valami többet. Arról, akiről aztán készültek a képek.

Vaani Kapoort pl. az indiai Maxim most először kapta lencsevégre, hogy vele adják el az augusztusi számukat, aki hát számomra a Shuddh Desi Romance óta eléggé eltűnt. Nem is nagyon emlékszem konkrét forgatásra vagy filmprojektre, ami a nevével lenne összefüggésbe hozható.

De legalább azt megtudtuk, miközben utána kerestünk, mégis mi újság vele, hogy volt egy az év elején egy Aaha Kalyanam c. telugu-tamil mozija, ami a Band Baaja Baaraat dél-indiai remake lett, és ő játszotta az ottani Anushka Sharmat.

Háát ennyinél remélem azért majd többre viszi, és inkább bw felé megy tovább. Talán ez a képanyag meggyőzi őket, hogy érdemes. Bár az SDR se arról lett híres, hogy leszerepelt volna benne, simán tartotta Parineetit, akit inkább toltak. Én szeretném még látni, látok is benne valamit, többet. Nyilván ehhez nem vagyok elég indiai, majd ők eldöntik helyettem. Egyelőre viszont LAPOZNÁM.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek