Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Agent Vinod szkript

Azoknak, akik nem csak nézni szeretik a bw mozikat, hanem elolvasni is, ha úgy van. És most bizony úgy van, az Agent Vinod szkriptje teljes egészében elérhető a számunkra. Jó olvasást hozzá! 

0 Tovább

Raabta cover

Akár én is csinálhattam volna. Végülis csak egy gitár, egy szinti, egy pohár, egy kés, egy edény, egy fakanál, egy doboz kell és kész is. Persze hang se árt, ha van, az se utolsó dolog. De itt az is van. Minden van. Nem mondom, hogy jobb, mint az eredeti, de majdnem.

És akkor ej de nehéz lesz így évzenét választani az Agent Vinod filmzenei albumról, ahol a Raabta is szerepel. Ugyanis a Pungival áll harcba a legjobbak versenyében.  

0 Tovább

A Pungi már megint

Még mindig. Nem tudok leszállni, leszokni, vagy lemondani róla. Ez a drogom. Most pedig már teljes hosszában nézhető és hallgatható. És ezt hogy a fenébe ne hoztam volna el? Tessék. Itt van. 

0 Tovább

Itt az Agent Vinod főcíme

Picit "bondos", picit bolondos, de nagyon bwi. Aki pedig nem éri be ennyivel, menjen utána a filmnek is. Én már itt se vagyok.

Aapka Naam Kya Hai?

0 Tovább

Govind Bolo Gopal Bolo

Akik már látták az Agent Vinodot, azok azt írják, hogy ez a zene, a GBGB mindjárt a film elején hallható, a főcímnél. Mégpedig pont, pontosan így, ebben a formában. Ami már csak azért is érdekes, mert a hivatalos soundtracken ennek az off vocal verziója szerepel ez meg nem. Az hogy lehet?

Pláne úgy, hogy Pritam mindent összemikszel, remikszel, feldolgoz, itt meg, ebből csak instrumentalba kapjuk az apollo 440 egyik slágerére hajazó (Dr. Pritam Pál) theme songot. Hogy is van ez most akkor? Válasz az nincs, egyelőre. 

Csak a zene. Amiből nagyon remélem, hogy valamikor, idővel lesz majd több is mint két perc, mert nagyon tapad a fülbe. Akarom. 

0 Tovább
«
12345

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek