• Tom Cruise írni hindi! Legalább is a filmsztár hivatalos twitter oldalán már van egy ilyen rövid poszt, tessék csak nézni, nem hazudok. Ami először eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy nem sok helyen látni ugyanezt, pedig feltételezem nem ő az első, aki kap hindi nyelven íródott üzenetet éppen az egyik indiai követőjétől, rajongójától. Ő azonban mégis válaszolt. Megpróbált. Szép gesztus. Lolozni nem ér rajta, bármennyire is jokert csalt az indiai követőinek orcájára, kapta az RTket, vagy 100-at, annál is többet. A dolognak a vicces részét egyébként az adja, amire utaltam, hogy nem lett tökéletes nyelvtanilag az üzenet, hogyan is lehetne persze. Sanszos, hogy tom a google fordítót is igénybe vehette akkor, amikor ezt a tettet végrehajtotta, mindez azonban próbálkozásának súlya mellett eltörpül. Még ebben a tweetben említi Anil Kapoort is, aki szerinte "szikla"lesz majd az MI 4-ben. Ami igen pont arra utal, amire, hogy az/egy indiai színész is szerepelni fog ebben a következő részben és az milyen jó már. Végezetül még esély van arra is, hogy az MI 4 egykét jelenetét Indiában veszik fel, ahova a sztár nemsokára el is látogat majd.
  • Napok óta bugos a web attól, hogy mi történt, történhetett azon a bizonyos Hello! Hall of Fame Awards estén Sonam Kapoor és Shah Rukh Khan között? Az esetről nevezzük így, video is készült, miért ne lenne, amit látva annyi biztos, hogy miután Sonam smsét megírta (azt jól telesírta?), Srk ott termett előtte hirtelen. Majd a színésznő a sztár fülébe súgott valamit, amitől annak feje megváltozott, s aminek következtében együtt hagyták el a termet, most, akkor. A többi meg rejtély, csupa izgalom, és bulwár hőfokon. Hát de ezek az izgalomhegyek, most komolyan!
  • A király visszatérne, ha hagynák. De nem hagyják. Nevezetesen az a Nariman Films, ami producelte az eredeti 1970-es Dont. Mert szerintük a most karácsonykor debütáló Don 2 szerzői jogokat sért. Abban, hogy engedélyt ők csak az első részre adtak (azt vettek), a folytatásra viszont nem, ami meg már el is készült. Úgy fest a dolog perpill, hogy a jogok csak a remakre érvényesek, 2009-ig éltek múlt időben, amiket azóta senki se újított meg vagy törekedett annak meghosszabbítására. Szerintem ez most két okból is különös. Egy. Nem tegnapelőtt lett hivatalos a folytatás, tehát akkor amikor ez kipattant a fejből, akkor hogy hogy nem gondoltak erre azon az oldalon? (még akkor is ha Indiáról van szó). A másik. Az NF is hol volt azóta, egy zsákban éltek vagy mi, hogy csak most, a bemutató előtt egy hónappal kezdenek el rajta táncolni? E mellett a vita tárgya még, - az előbbiekből is kifolyólag -  a cím esete, de ez olyan mint a tyúk meg a tojás, mert ha a film folytatása rizikós, akkor annak a címe is az, nyilván.