Talán beszéltünk róla. Talán nem. Inkább nem, de Shahhrukh azon kevés színészek közé tartozik bwban, aki azért a határon túl is jól megismerteti, megérteti magát, és ezt tudja ám.

Ezért rafináltan, ha megteheti, ha még megteheti turnézik egyet évről-évre, ide vagy oda, ahol sokadmagával sztárokkal elviszi bw-ot más országokba is, hogy megismerjék, szeressék odaát is. Nyilván a bwszűz az is marad, persze jó elcsípni őt is egy ilyenre, de azért alapból tudvalevő, hogy nekünk(fanoknak) szól ez elsősorban.

A Temptation Reloaded nevet viselő világkörüli turné sorozat legújabb részében, idén Új-Zélandon és Ausztráliában 'host'ol bw. Vele együtt, Shahrukh 'bw willy fogja' Khannal az élen, meg Rani Mukherjivel, Madhirut Dixittel, Jacqueline Fernandezzel (heh) és Yo-Yo Honey Singhhel (heh heh) a háta mögött hódítja meg a világ, a világ ezen részét.

Szóval, aki most zélandi, aussie, azt most nagyon utáljuk, hogy lehetősége van egy ilyen showra elmenni. Ha most pár kilométerrel arrább születtem volna...ejh. De azért jó ezt látni, és remélem sokan is lesznek.