Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Welcome the SLAM!

"I am blessed to get a lot of love and support from people around the world. This is our way of giving this love back and thanking you all," 

-  valahogy így vezette fel és magyarázta is megy egyúttal Sharukh, hogy miért is van égető szüksége elmenni egy hónap múlva Amerikába (My name is Khan, and I'm not...) sokadmagával, hogy ott egy magas sót csináljanak, olyat, amilyet az nem látott még. 

Nyilván, csak azt felejtette el hozzá bökni, hogy azért ez HPNY marketingnek se lesz utolsó ez a Tour (a hájpért mindent). De végülis, ez meg annyira természetes, hogy talán az lenne a fura, ha kiemelné mégis.

A színésztársak, a rendező Farah mellett még fellépnek majd Kanika és Honey is. Ahol pedig találkozhatunk velük, többek között New Jersey, Toronto, Chicago, Vanocuver, Kalifornia különöböző arénáiban, központjaiban itt-ott. Már ha ki tudjuk fizetni. Bár talán az amúgy is priceless, ha az ember tök először látja pl Deepikat, vagy SRK-t, szóval van az a pénz.

u.i.: És mi hozzánk mikor tetszenek jönni?

0 Tovább

HAPPY at Grazia Young Fashion Awards'14

Az idei év Get Luckyja a Happy. Míg Ranveer Singhje Shraddha Kapoor. Ja és Voguet le lett cserélve önkényesen Graziara. Akik a mellékelt videó tanulsága szerint a tavalyi twistmókát meglovagolva most elkészítették a saját változatukat egy témára. Akarom mondani más zenére. Más színészekkel. Olyan bw keretek között. Rettegj Iszkaszentgyörgy.

 De ez is funfunfun lett a javából. 

Oké, talán picit túl lett adagolva a Shraddha drog,

 bár még mndig <3, all time

Imádnivaló, ahogy danszol rá. És ilyenkor az sem zavar (egy csöppet azé'), hogy ez most valami külföldire teszi és teszik többen. 

1 Tovább

The world - bw edition

Tanhayee tumblász szkrinsátgyűjteménye a tanú rá, hogy bw mindenhol ott volt, van és lesz. Talán csak egy valami hely hiányzik a listáról, de ami késik nem múlik, és nemsokára már mi is ott leszünk. Mondom ezt úgy, hogy a lista nem teljes, és az is megért volna egy képkockát, ahogy Aishwarya éppen várja a kettes villamost. De hát a múlt az múlt, és amúgy is azt hitték, hogy Olaszországban ejtőznek éppen. Ettől még elfért volna, és örültünk volna neki. 

0 Tovább

Nem csak néznek, mint a moziban

Még ennyi év után is van képem rácsodálkozni az indiai mozi nézési szokásokra, ahogy ők tőlünk ellentétben csinálják ezt. Miközben nálunk olvasom, hogy valakit már az is zavar, ha a másik a képében csámcsog, vagy csak megkérdezi, hogy mennyi az idő. Szóval e miatt is elég messze van innen India. Egy más világ ilyen szempontból. De tudjátok mit. Ahogy észrevettem magamon, kezdek én is átesni erre az oldalra, mert igaz ami igaz, elég nehéz konstans nyugton maradni, vagy csak nem felszisszeni a filmjeik alatt. Legutóbb az Ohm Shaanti Oshaan egyik jeleneténél transzformáltam indiai üzemmódba. Tudtam mi vár, mégis tapsolni volt kedvem, és talán még 30x visszamennék a moziba, jegyet váltanék, csk hogy újra láthassam pl. A dalok persze megint más kérdés, ha már itt tartunk. Azért nincs mese, felvenném a tánccsukámat, kiugranék a fotelből, és twistelnék. De ezt bárhol bármikor bárkivel. Na mindegy, itt éppen Anirudh köszön be a Maan Karate c. filmben az Open the Tasmac dalbetétjében, amit az közönség már nem bír cérnával, és nagyon átadja magát az érzésnek. 

0 Tovább

Brett Ratner bele van zúgva SRK-ba

Egyszer már írtunk róla, hogy a herkuleses rendező magának akarja a színészt, mint mindenki. Szeretne vele dolgozni, ez az álma vagy ilyesmi. Anno még a budapesti forgatásra is meghívta (de nem jött el, baz), de Shahrukh nem ért rá éppen. Bw az első na. 

Történt mindez kilenc hónapja, így gondolhatja a fehér ember, elmúlt a szerelem, a rózaszín felhőt meg elfújta az yvett, nincs többé kontakt közöttük. De. De aztán pár napja megint rácsiripelt Brett. Jobban mondva megemlítette, hogy mekkora de akkora színésznek tartja, kedvencnek, legjobbnak, ofc előszócskával vezette fel, és olyan illusztris társaságban emlegette fel a nevét, mint Al Pacino, vagy De Niro éppen. 

Nyilván Shahrukh köpni nyelni nem tudott erre. Viszont megköszönni megköszönte jó indiai szokás szerint, ahogy azt illik. Amire jött a válasz a direktor úrtól, hogy ő meg annak örülne, ha elmenne megnézni Ámerikába legújabb filmjét premierbe, meghívja nagy hiphiphurrával. Persze Srk a forgatás után ennek se feküdt le. Lerázta check.

Vajon meddig lesz ebből így még kapcsolat? Vagy eljön az idő, amikor SRK beadja a derekát, és láthatjuk egy Brett Ratner filmben szerepelni. Herkulesként már biztos nem, de más valamilyen szerepkörben talán.

Az biztos, és jó tanács SRK-nak egyúttal, hogy sokáig ne húzza a mézesmadzagot, mert nem fiatal már. Szóval ha még egyszer rákérdeznének, én a helyébe simán bele mennék. Elvégre három a magyar igazság.

 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek