Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fatafati Football

Az is egy hatalmas szempont, hogy a foci betört Indiába (elindult az ISL), de még ha ez nem is túlzottan hoz lázba minket, az mégis csak a leglegleg, hogy ez bizony csomó dalt von maga után. Klubhimnuszokat, amilyen pl. az Atletico de Kolkatanak van - megklippesítve. És talán nem ferdítettünk nagyon és nagyot, amikor azt merészeltük 140 karakterben megasszondani róla, hogy az összes ebévébé hivatalos himnuszát kenterbe veri. Yep. u.i.: Innentől fogva csak ennek a csapatnak szurkolok, senki másnak.

0 Tovább

Ha ma egy selfie képet néztek meg

Akkor ez legyen az!

0 Tovább

Van, aki jól táncol. Van, aki nem. És van Ranveer Singh.

Élő és megdönthetlen erősen pufferelő felvétel kontent arról, hogy mi történik akkor, amikor Ranveer a saját maga koreográfusa. Nyilván nem kell félteni, meg a kamerának szól nagyrészt, a zene is blah, de azért abban biztosak lehetünk, hogy legalább ő jól érezte magát, meg emelte az este (Tommy Hilfiger partika) színvonalát picivel.

0 Tovább

Fesztivál az élet

Két forgatás között azért a színésznek is jól esik takarékra tennie magát, mert ő is csak ember. Alia, Ranbir vagy éppen Sid is hasonlóan gondlkodott meg cselekedett, amikor Mumbaiban részt vettek a Sunburn feszten. Az ő és a fanok legnagyobb örömére. Innen a kép. Hashtag hétköznapi hétvége.

0 Tovább

Schwarzi biztosan ott lesz

Az egy hét múlva esedékes Ai c. mozi zene bemutatóján és megnyitóján. Amiket egyébként AR Rahman szerzett. A filmet pedig Shankar rendezi, ő az Endhiranból lehet ismerős.

 A főszerepben Vikram és Amy Jackson lesz látható. 

Egy szó, mint száz, a Terminátor Chennaig repül, meg se áll addig, csak azért, hogy részese legyen, részt vehessen ezen az extravaganzva eventen. A következő videóban el is mondja, hogy erre készül már nagyon. Várja, meg vágja a centiket. 

Addig meg Astalavista.

1 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek