Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

LHDD - First day

Láttunk sok mindent már a blogon ahogy készül, mahuratot, dalbetéteket, poszteret, dalt, betétet, de elsőnapozást még nem. Na majd most. A Lekar Hum Deewana Dil ugyanis eleget tesz ennek, betölti a piaci rést, és FAM-mal (kapoor klán) kiegészülve, nagy adag izgalommal, jó kedvvel és kívánsággal elhozza most nekünk, milyen is egy ilyen, hogy kell elképzelni már bw keretek között. #allthebest ivósjáték figyelem! 

0 Tovább

Rövid az új hosszú

Lehet nyár van és azért, de sokkal valószínűbb az az elmélet, hogy Ranveer Singh a Dil Dhadakne Do szerep miatt váltott most rövid hajra. De a színész egy cseppet sem vesztett a jóképűségéből, talán neki még a haj nélküli állapot is jól állna. Sőt biztos.

0 Tovább

Ram Leela + Social Media

SLB mesterművét, a tavalyi év egyik leglegleg romantikus moziját, a Ram Leelat (csak így röviden) remélhetőleg nem sok embernek kell már bemutatni. De ha mégis van valaki ezen a bolygón, aki valami csoda folytán nem látta, annak most oberynmahtell tumblász segít picit közelebb hozni, minden infó, minden trailer, minden dalbetét nélkül úgy összefoglalni a történteket, hogy aztán már érdekeljen. Persze, akinek megvolt, annak meg aztán még inkább vétek kihagyni ezt az erősen kreatív, ötletgazdag, szosölérzékeny szkrinsát prezentációt. A hajtás után elrejtettünk még egyet a végére való tekintettel, szóval oda már csak óvatosan linkeljünk. u.i.: Zseniális az egész. Remélem lesz folytatása.

0 Tovább

Rajnikanth V/S Bollywood

500 crore? Van olyan? És kinek jöhet össze? 

Mi azt tippeljük, hogy Rajnikanth esélyes lehet, behúzhatja. Akár már most is, hiszen pár napja kezdték el vetíteni a mozik a legújabb filmjét: a Kochadaiiyaant. Lehet tehát félnivalója a többieknek, akik elindultak fel, fel, fel, hogy célba érjenek minél előbb, mindenki előtt.

Na ezt mutatja be a következő videó is a maga humoros és érdekes megközelítésében.

0 Tovább

All have something to say

Lehet, hogy nem írtam, lehet igen, de a minap amikor a kezemben tartottam a Rang De Basanti poszterét, kapásból emlékek havaztak el, csupa szépek, csupa csodák, egy olyan filmből, amit simán Minden Idők Legeslegnagyobb Bw filmjeként tartok számon. De ha leveszem a hindi nyelvű filmgyártást, akkor is annyira krém, és annyira elit, és félkövérrel aláhuzottan kultikus, hogy az már nem csak az ottani határokon belül állja meg a helyét, kötelező képkocka látnivaló az mindenki számára. Aztán a következő pillanatban meg már újra hallgatni akartam a dalait, az egyikét főként, ahol AR Rahman megkoronáztatik, a maestro mennybe megy, Aamir Khan meg lábbal kormányoz és autót vezet. Be a Rebel. EPIKUS. A dal és betét is. Együtt meg nincs az a pénz. #nowplaying 


Paatshala Be A Rebel by vdensdon

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek