Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alia mém lett

Az egész abból indult, hogy Alia Bhatt a Koffee With Karanban arra a kérdésre, hogy ki India prezidentéje rossz választ adott, most meg vele van tele az internet, megtalálták a trollok, és mém lett belőle. Csak párat emelünk ki, de van még csomó ahonnan ez jött. 

0 Tovább

Ott repül

És akkor most játszuk azt, hogy ki hány bw színészt ismer fel ezen a képen, ami még az IIFA event hétvégéjén készült valamikor. Szólunk, hogy vannak páran, és így még biztosan nem is látták őket, egy rakásban, egymás mellett, egy fotó erejéig. Hajrá!

0 Tovább

Kedvenc mindenem a biciklim

Deepika Padukonenak nem kell tanácsot adni arról, hogy hogyan kell egy díjátadó gála előtt időmilliomost játszani, miközben nem is otthon van, hanem az USA-ban.

Mert azon kívül, hogy a családdal shoppingolt, vagy Ranveerral bújkált valahol, még arra is volt ideje a tampai IIFA hétvégéjén, hogy kerékpárra pattanjon másodmagával: Karan Tackerrel (aki ki?), és kiélvezze, magáévá tegye az amerikai élet, szabadság és szabad levegő mesterhármas érzését.

Amire tesszük hozzá minden oka és joga megvan bw jelenleg is uralkodó királynőjének, aki aztán még egy újabb díjjal is gazdagabb lett az awards után és annak hála. Na de hagyjuk is szakmázást, inkább gyorsan benevezünk egy Tour de Deepikara. Irány a peloton.

0 Tovább

Andervud Ferenc lungidanszel csapatja

A mai naptól kezdve, ha valaki beírja a keresőbe Kevin Spaceyt és a Lungi Dancet, akkor csodák csodája releváns találatot fog kapni rá. Mitöbb, videót is arról, ahogy éppen a - mostanság csak a House of Cards-ból ismert és - népszerű színész az IIFA gálán beleéli magát sokadmagával: Deepika Padukone, Shahid Kapoor és talán Farhan Akhtar társaságában a Chennai Express egy filmzenéjének ütemeibe.

Meg ahogy KS teljesen ráhangolódik (miután a ruháját rásegítették), átfutja testét az indiai ritmus, és még új koreográfiát is kitalál alá. Azt hiszem kevesen hittük, hogy ez megtörténhet, de bw a tanú rá, meg ez a nem túl magas minőségi camos videó, hogy megtörtént bizony.

És akkor tessék, lehet tippelni már, hogy vajon a következő #HOC szezonban melyik bw színész fogja magát képviselni. Akkor? Első válasz: Deepika Padukone. Második válasz: Deepika Padukone. Harmadik válasz: az első vagy a második.  

0 Tovább

Az IIFA szelfi

Ami először jó, az lehet másodszorra már nem. Így igaz ez arra a szelfire is, amit bw sztárék elkövettek a minap Amerikában az IIFA gála alatt, előtt, vagy után. Hiszen az amíg az Oscaron még hatalmas siker volt, lájk és megosztásáradat lengte körül, addig a bw-i már enyhén erőltetett, és copycopycopy, és szánalmas, ahogy írják. Nyilván ez az indiai ember véleménye, és van benne igazság, viszont azért nem is az ördögtől való. LOL inkább. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek