Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez nem csak egy kép

 Lehetetlen szavakkal leírni: jfpaédw 

0 Tovább

Alia Bhatt as/in Genius of the Year

Rossz választ adtál? Hülyét csináltál magadból? Mém lettél? Ne is foglalkozz vele sokat. A sírás helyett nevess magadon. Alia Bhatt pedig ezt tette, de milyen szenzációsan.

Bő három hónapja történt ugyanis, hogy a Koffee With Karanban Rapid Fire módban (showismerők előnyben), keretében megkérdezték tőle ki is India elnöke, amit ő nem tudott jól. Ez pedig aztán elég volt ahhoz, hogy ő legyen az internet trolljainak bajnerbálinti ottani kinevezett helytartója.  

Az All India Bakchod (AIB) volt segítségére. Akikkel ilyen áldoku stílusban viccet csináltak a lufiból, amit óriásira felfújtak azóta Aliaval és az ő nemjóválaszával kapcsolatban. Készítettek egy közel 10 perces videót, amiben bemutatják mi történik a színésznővel mindjárt a show után.

Interjúvolják, látjuk a családot rajta szakadni, a kollégákat is beleértve, de nem sokáig, mert Alia a sarkára áll, és jön a Faraday Faraday.

Tetszikelem.

0 Tovább

Ha a Mario indiai lett volna

Akkor az valahogy így nézett volna ki. Mert néhányan megálmodták és meg is alkották a nyolc bites instant klasszikus game indiaiasított féltestvérét. Amit hát hogy is mondjam játszanám. Miközben nyilván annak ez élmény elsősorban, aki otthon van, ismeri csöppet az országot meg a filmgyárait. De ha nincs meg, akkor is tud simán szórakoztató lenni. Jó storyline, humoros dialogok, és éjen örökké a

 Rajni Mode On 

0 Tovább

Ezt ne próbáljátok ki otthon

Írhattam volna aláfelémellé a Kick mindentvívő, extravaganza jelenetére, ahol Salman alias Devil úgy kell át a vonat előtt, a vasúti átjáróban, hogy ahhoz bw színésznek kell lenni minimum. De ez nem jelenti azt, hogy Indiában ne lenne egy őrült figura, aki mégis bevállalná, hogy utána csinálja, mert ha ő igen, akkor ő miért nem. Nyilván fakeíze van, bár legalább a kerékpárral nem tetézik, mert az úgy maga lenne a film és már hihetetlen is. Habár... de ezt már mindenki döntse el maga miben és minek hisz. 

0 Tovább

Cover: Hangover

Amit az indiaiak a Jumme Ki Raaton esznek, én ugyanazt, csak a Hangoveren.

Az MBA másnapos dalát azért remélem ennek ellenére senkinek nem kell bemutatni. Vagy ha mégis, akkor a következő egyenesen hozzá készült cover segít ebben. Amit Shirley Setia ad elő, picit shreyaghhoshalkodik és elég ügyesen teszi is a hangokat a helyére. Bár ez a feldolgozás inkább abban erős, hogy mennyire de ennyire jól szól így a Hangover hálószóba akusztikusan, gitárral alápengetve. Tetszik. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek