Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Just Married

Kareena Kapoor és Saif Ali Khan. Színészek és házasok. 

0 Tovább

Muskaanein Jhooti Hai

Azt írják, ez Kareena Kapoor wedding giftje. Hááát, nem hiszem, vagy ha igen, akkor még a pénz is jobb lett volna. Hogy miért mondom? Eddig a pillanatig ugyanis többen vannak azok, akiknek nem tetszett, mint akiknek igen. A számokból legalábbis ezt lehet kiolvasni. Ami teszem hozzá azért sem mérvadó már, mert lehet a sok Srk, Salman satöbbi fan csinálja a hecket direkt, persze azt is meg lehet érti, akinek nem jön be.

Itt, nekünk inkább vegyes ízű a fagyi. Nem keserű, nem is édes. A zenefelelős Ram Sampath azért nem okoz csalódást, tőle ez simán elvárható. Az, hogy ilyet kreál. Valami mást, különlegeset, nem feltétlenül rosszat, jót, és bw egytucatot. De ettől még messze nem jó. Félő is, hogy belőle lehet az új AR Rahman, hiszen mégis az év legjobban várt filmjéhez készítette el a zenedarabokat, ami under pressure effektus. Jóllehet nem akkora név, hogy tényleg számolni kelljen vele, instant klasszikusokat várni a szobájából. Maradok semleges, tartozkodom, befizetek egy második hallgatásra.

Az azonban száz, hogy a betétnek simán kijár a piros pötty, ha a daltól eltekintek.          

0 Tovább

Saifeena

Éljen az ifjú pár. Kareena mától hivatalosan is Kareena Kapoor Khan. 

Sztori: egy öt éve tartó viszonynak (Tashan című filmmel kezdődött minden) lett vége most. Házassággal. Nekünk meg még képünk is van róla. Arról, ahogy a integettek mosolyogva röviddel az alá aláírások után. 

Welcome to my city married life!

 

0 Tovább

Bebo weds Sak - ofisöl

Megírtuk, hogy lesz, és lesz is. Ma pedig már az eskükői meghívót is megkaptuk a postaládába, hogy mehetünk, ott a helyünk. Október 18-án egybekelnek a bw színészek.     

0 Tovább

An accident or a crime?

Hoho, itt a Talaash trailer. Az idén most, ma van akkor a karácsony.

Nem mondom, hogy ez az év legjobb előzetese, de volt olyan kritikus, aki 5/5 szórt rá, miközben nagyon nem szokott. Ami inkább érdekes, hogy a Kahaani után lehet felvirágzik bwban a (nyugati módi) thriller készítés. Tessék csak szépen lassan erre berendezkedni, pláne ha még ez is összejönne. Miket beszélek már?

Hogyne jönne. Aamir Khan tud, vele meg csak nyerni lehet és még jobban felértékelődhet a műfaj szerepe bwban. Ilyen maszalakat, romkomat aligha szorít ki a mozikból, bwról beszélünk, de parallel cinema mozgalom terjed szét. Egyre több és híresebb sztárt fűznek meg.

Vidya Balan is sokat köszönhet az idei Kahaaninak, a rendezőnek Sujoy Ghoshnak. Aamir Khan meg végülis már sztár, neki nem kéne. De igazából van abban valami, hogy olyan új szkripteket keresnek a színészek, amik nem az n+1 bw tucatokhoz készültek.

A Talaashnak amúgy pont a Kahaani a gyengepontja. Nem is mutatták be egy ideig, amíg az még műsoron volt. Hagyták kifutni. Nem azért, mert annyira hasonló volt, inkább a műfaji összetalálkozások miatt, nem lett volna jó és célszerű vetíteni. Az év végére meg előreláthatólag nem lesz ellenfele innen nézve.

De vissza az előzetesre. Az igazság az, hogy a teasert nem múlta felül. Jó, azt nem is lehet, de    talán kellett volna. Pici hiányérzetem maradt most. Hiszem azt, hogy elfelejtettek valamit megmutatni és lesz benne még mit nézni, meglepődni. Ez utóbbit külön kiemelem, mert néhány külföldi oldalon kész tényként veszik miről fog szólni, spoiler ide vagy oda. Ami bwban nem fura, mégis talán a műfaj által támasztott elvárások miatt várnék többre. De whatever, mert nagyon patent lett. Rögtön rendelnék tiketet rá, minden előadásra, egész hétre. Jó lesz ez.       

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek