Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Heroine poszter megint

Pont tegnap vesztettük el Heroine szüzességünket azzal, hogy láthattuk az első hivatalos kép, azon belül is plakátanyagot és erre fel mára virradóra beköszön egy újabb. Hogy hwhat, kérdezi a doki?

Nem t'om. Lila se semmilyen ideám nincs arról, hogy mennyire hivatalos is ez. Inkább, tiprre semmenyire. Mert igazából tökre fura is lenne, ha egymás után(i napokon) pakolnák ki a marketingesek a posztereket, mintha csak ingyé szórólapokat osztogatnának a főtéren. Meg cukrokat. Meg szórólapokat.   

Persze ettől még lehet ez vérkomoly. Csak valahogy nem tűnik okos lépésnek.

update: közbe persze kiderült, hogy ic ofisöl. Sztornó minden. Vagy mégse. Mert tartom, hogy minek kijátszani gyors ezt a kártyát. Hova a halálba sietnek már? 

0 Tovább

Heroine poszter

A Heroine az új Fashion. Kareena Kapoor az új Priyanka Chopra. Madhur Bhandarkar meg az új Madhur Bhandarkar. Egó valami (vagy valaki) sosem változik. Ez persze nem mindig baj. 

A film egyszer egy szebb napokat megélt színésző, Mahi Arora történetét meséli el Kareena Kapoorral a főszerepben. Rajta kívül lesz itt még Arjun Rampal, Randeep Hooda és Rakesh Bapat, azaz inkább csak férfiak, akik majd őt jól körberajongják vagy nem. 

A most befutott poszer pedig már előfuvallata a holnap-holnapután-azután érkező első előzetesnek. Szeressük is meg nem is. 

0 Tovább

Azért Karan Johar is tud élni

Ha most a helyében lennék... Egy igazi csajmágnes. Tapadnak rá és körülveszik a szebbnél-szebb színésznők, miközbe meleg mint a tűz.   

0 Tovább

Talpig nyárban

Lehet szidni a nyarat, amiért annyira nyár. De hát, kérem, nem érdemes. Ezt Kareena Kapoor is jól tudja.  

0 Tovább

Heroine is coming

Madhur Bhandarkar újra elvisz minket a színfalak mögé. Ahogy Fashion-ben a modellek életét mutatta meg közelebbről, úgy a Heroinban a színésznőkön lesz a sor. Szám szerint egy valakin, A valakin, aki egyszer csillag, máskor meg nem. Ő lesz az, aki a sztárság hullámvasútján utazik, miközben nem tud leszállni vagy kiszállni belőle. Pedig lehet, hogy sokszor szeretne a hősnőnk.

A hősnőnk, akit ugye Kareena Kapoor alakít majd. De filmbeli partnere lesz még Arjun Kapoor. Akik a képen így együtt, be kell vallani: egészen jól mutatnak.

Emlékszem, a Fashiont minden hibájával, sablonosságával, product placement orgiájával a képkockáiban is szerettük. Szóval ez akkor egész jó előjelnek mondható a Heroinra nézve. Igen-igen. Várunk is rá, az első előzetesig mindenképpen. A film meg majd valamikor a mozikba is megérkezik, ha már nem csúsztatják meg tolják el a bemutató időpontját tovább és tovább a nem tudom hova.       

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek