Nem tudom... Pedig, valahol azt olvastam, hogy Kareena Kapoor lesz az új 'item girl queen' bwban. Átveszi Kat helyét, aki talán át is adja a pálcát, mert el lesz foglalva mással, a filmbeli szerepeivel, vannak is most szépen felkérései, amiket ki is használ ofkorz. Lássuk be, csak ebben az évben volt egy filmje Salman Khannal, meg egy Shah Rukh Khannal, ami durva. És ki tudja mi lesz még? Bár egy filmfare vagy akármilyen díjat soha a büdös életbe nem nézek ki belőle, cáfoljon rám kedves, epekedve várom. 

Na de vissza Bebohoz. Aki nekem detto netto Kat (picit jobb színészi skillel, de táncban ez már eléggé egyenlő, sőt hajlik a Chameli felé inkább). Bár a Fevicol Se nekem nem itt, rajta bukik meg. Persze ő is egy legódarabja az egésznek, a része annak, szóval benne van vastagon, de valahogy zusammen nem elég forró, nem elég modern, de nem is régimódi a tétel, miközbe a zene, ami szól, olyan, hogy rádióba meghallom, öt másodperc, és már máshol vagyok.

Nem kap el. Nincs miért visszatekerni rá. Ha azt mondanom unalmas, az. Erőtlen, az. És ami a legszomorúbb, hogy görcsösen próbálja lekövetni a Munnit, az első rész item songját, mozdulatban, akkordban stb. Csak talán szerencsésebb lett volna, valami mással előállni.

És értem én, hogy Kareena ezt ingyé elvállalta, még jó is hogy pénzt nem kapott érte. Persze Salman így is megajándékozta ingyen autóval.

De tényleg hol van ez egy Sheilatol, egy Chamelitől? Ettől függetlenül a kommenteket nézegetve, tetszik az embereknek. Ergó még mindig nem vagyok indiakompatibilis. Csak szeretnék az lenni.