Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Item number, amit most forgatnak: Halkat Jawaani

Kareena Kapoornak, a Heroinenak még egy (lesz az kettő is) item number is kijár. Mégpedig a saját filmjében fog az acting mellett ilyen szerepkörben is feltűnni. Ez azért nekem valahol furcsa. Hiszen sokáig hittem azt, hogy az IN egy olyan intézmény, dolog, ami csak úgy működhet egy filmen belül, ha abban a lány (az item girl), aki táncol nem és nem a cast szerves tagja. Egyáltalán nem. Pedig, de, lehet. 

Persze ez nem új, erre anno is voltak húzások, nem Kareena találta fel hirtelen az indai viaszt. Csak sokszor, amikor ilyennel találkozom, már magam sem tudom hovatenni, komolyan venni a tételezést. Nem látni benne semmi rendszert, csak random jön, már nem is random lányokkal. Ez is a része, hozzátartozik, szó se róla - bwhoz. Viszont, ha a színész így is-úgy is táncol a filmjében, hello ez itt bw, akkor miért kéne ezt külön speckónak kezelni. Valaki biztos tudja erre is a választ. Ne hallgassa el.    

De térjünk vissza Bebo különszámára. Mert ehhez kaptunk most ropogós-friss-hamuba sült képanyagot. Nézegessük. Nem egy Sheila vagy Chameli, valahol a kettő között van. Azonban az egyértelműen látszik, hogy valamelyik nagyon akar lenni. Hihetetlen is, hogy a Sheilat, vagy a Chamelit, magyarán Katrinat senki se tudja az item girl királyságosságától megfosztani. Pedig mennyire szeretnék, gondolom. Ennek a Halkat Jawaaninak is titkon ez a célja. Meg Bebonak. Akit én biza nem találok olyan hűde szépségnek, most üssetek. Itt sem sikerült levennie a lábamról. De azt mondjátok várjuk ki mi lesz a vége. Oké, várjuk. - a képre kattintva még több és még több kép lesz a tied, ha szeretnéd. 

0 Tovább

Bebo weds Sak

Az évben már, pontosan az éve elején volt részünk egy db bw wedding eventben, ahol két színész házasodott össze (Genelia D' Souza és Ritesh Deshmukh), de lesz még több is. Egy plusz biztosan. Ugyanis a breking news, hogy Kareena Kapoor és Saif Ali Khan október 16-án egybekelnek. Végre, sokáig húzták, de Bebo túl elfoglalt vagymi, most is úgy fest, hogy előtte még a filmeit leforgatja, és majd onnan fut az oltárhoz egyenesen-szisztematikusan. A beszúrt cikk is kitér erre, meg arra is, hogy nem lesz nagy esküvő a Patadiusban. 

0 Tovább

Kinéz úgy, mint egy Heroine?

Fogjuk rá. 

0 Tovább

Chinta Ta Ta Chita Chita feat Kareena Kapoor

Ahogy arról már korábban beszámoltunk: Kareena Kapoor is cameozik egyet Prabhu Deva Rowdy Rathoréjában. Mára pedig az is kiderült, hogy a Chin Ta dalbetét egyik verziójában teszi ezt meg. Bár szemmel láthatóan sokat nem szerepel, és nem is sokat tesz hozzá az élményhez. Ami valahol nekem a teljesen felesleges kategóriát súrolja. Mármint az, hogy ott van, vagy inkább pont, hogy nincs. De hát ez bw, hisz ő vele megint egy plusz sztárról lehet számolni (- sőt még a kollywoodi Vijay is feltűnik ebben). Az más kérdés, hogy csak ezért, amit itt lehet látni Beboból/tól, na attól nem rohannék a moziba.        

0 Tovább

Bebo és a guilty pleasure

Heroine forgatásról érkezett ez a kép, ahol az látszik, hogy Kareena Kapoor tud élni. A szerep szerint legalábbis.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek