Haha, és én még azt akartam írni, hogy találkozzunk Kapoorékkal. Pedig most már elég régóta boldog(?) házasok ők ketten. De valahogy mégis Kareena Kapoor az Kareena Kapoor maradt nekem, továbbra is. És ez tökre észrevehető, elég csak itt a blogban nézni, itt is így hívom, a Khan rész nélkül.

Miközben KKK lett, Kareena Kapoor Khan, egy újabb Khan, aki most férjével szerepel az indiai Harper's Bazaar októberi kiadásában. De nem először. Hiszen egyszer már 2009 márciusában címlappáros voltak, nyilván még a gyűrűk nélkül. Most pedig már azzal, azokkal, kéz a kézben vállalták el a felkérést és álltak a kamerák elé. Még hónapokkal ezelőtt a Maldív szigeteken ejtették még a fotózást, ami a most következő #howtomakeit videó tanulsága szerint is jó hangulatban telt el, és jól is sikerült, ami pedig már a végeredményt illeti.

És még hozzá kell tenni, azt a nem a szorosan a fotózáshoz kapcsolódva, de a színészeket nagyon is érintő érdekességet, hogy miután azt ígérték a házasságuk után soha többet nem fognak együtt szerepelni onscreen, azután jött a hír, hogy a Raj Nidimoru and Krishna DK rendezésében készülő Happy Endingsben bizony ott lesznek mind a ketten. Szóval akkor ki mondta, hogy nem? Persze érthető is ez az óvatosság a részükről, ha azt nézzük, hogy ahány filmben alkottak eddig jodit, abból nemigen lett hatalmas kasszasiker. De talán most. Talán jövőre nekik kedveznek majd a csillagok.