Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aala Re Aala

A SAW-nak nem volt elég egy Priyanka Chopra meg egy Sunny Leone item number, ezért gondoltak egy nagyot és Sophie Chaudharyt is odacsapták a többi mellé, bele a közösbe, ha már lúd, legyen kövér alapon. Na hadd szóljon.

Hát, izé, nem szól ez, sehogyse. Vagy pont úgy akár az előzőek, mert azok se. Tehát itt elsősorban nem a mennyiséggel, hanem a minőséggel vannak az igazán nagy bajok. Mert tőlem aztán lehet a film fele is tételezés, részemről ok, de csak akkor, ha nem, hangsúlyozom: NEM ilyen és ehhez hasonló alacsony kvalitású kontentekkel szúrják ki az ember szemét és fülét, hogy már menekülőre fogod - bw fan létedre is.

Végezetül pedig. Fájó, de ki kell mondani azt, ami már régóta benne van a SAW-val kapcsolatos posztok felütésében, azt, hogy valahol elveszített, elengedett engem, mint potenciális nézőt. Nyilván nem hatja meg, van rajtam kívül 87231311217 indiai, aki majd úgyis befizet rá, de nekem most itt ásta el magát annyira, hogy még dvd-n se akarjam magamnak látni.    

0 Tovább

Item Number: Laila

Nem nevettem. Na jó egy picit nagyon. Te meg csak akkor nézd meg, ha szeretnéd Sunny Leonet táncolni látni. Vagyis az túlzás, hogy táncolni, mert konkrétan balra és jobbra lép, aztán megint balra és most előre, néha segget ráz, sőt mosolyog. Felmerülhet, fel is merül a kérdés a három perc végén, hogy ez is mennyit kaphatott ezért?

Ja és kérem vissza az időpénzemet, amit erre fordítottam. A Shootout at Wadala pedig komolyan elmehet oda ahova, hogy Priyankaval és Sunnyval is olyan item numbereket tesznek a vászonra, amik egyáltalán de nem kompatibilisek azzal, amit a legtöbb ember item numbernek nevez és amiért szeretjük szeretni azokat. Mert ez is hogy?

Azt látom ahogy a férfiak próbálkoznak danszolni helyette. Ő meg hol van, és mit csinál, de hova tűnt, mint damonhill. Szegény John Abraham küzd az elemekkel, ami jól lefesti a helyzetet, a tétel komolytalanságát, abszurditását. Soha többet meg ne lássam. De Priyankaét se. A zenék is mondjanak le. Mire eljutottam ide már nem is nevetek. Azt se lehet rajta. Csak elsőre tudtam, jobban belegondolva szánalmas.   

0 Tovább

Babli Badmaash teaser

Jön, jön, jön. Még egy szerda, még egy csütörök. És végre Péntek. Mikor lesz már?

0 Tovább

Sunny Leone SAW item numbere készül

Jól tudjátok, sokszor leírtam már mi a véleményem a mostani tételekről. És akkor jön egy ilyen. Gondolhatjátok is mit mondtam akkor, amikor megláttam. Wadafak. Pontosan ezt.  

Amúgy nincs semmi bajunk a pornószínésznővel, és akár még frankón is elsülhet ez, a Shootout at Wadalaba tervezett item song-ja. Úgy legyen, yep. De ebben a szent minutumban kevés esélyt látok rá. Talán egy jó zene aláfelémellé az, ami életeket mentene, aranyat érne.

De a legújabb hírek szerint nem csak ő lesz item lédi, lesz az egyedüli a SAW-ban, hanem még Priyanka Chopraval is készülne egy ide, akinek korábban nem volt egy se (SL-nak se, más tészta). Itt debütálna, jól meg is fizetnék (Rs 2.8.) érte, szóval hülye lesz nemet mondani. 

0 Tovább

Item Number: Chamiya No.1

Az biztos, hogy az item number intézménye nem most éli aranykorát. Katrina Kaifon kívül, akinek valahogy mindig sikerül jól helyezkednie, nincs is még egy olyan meghatározó lédi, színésznő, nem színésznő, szép, táncra fogható, akinek legalább annyira összejött volna ez a tételezés, mint Sheilanak vagy a Chamelinek éppen.

Próbálkoznak persze, becsülettel, a koreográfusok, a zenei rendezők, a színésznők, de valahogy nem az igazi, az összkép sose ad ki egy egészet. Vagy a zene, vagy a tánc, vagy a színésznő, mindig hibádzik ezaz, van az a banánhéj, ahol/amin elcsúszik, és aztán lehet rajta csámcsogni, kritizálni, és fejet rázni, hogy  de nem.

Jóllehet ennek ellenére ma is sokan vannak (indiaiak), akik csak ezért mennek mozikba, veszik meg a jegyét, hogy ezt a pár percet, külön fejezetet megcsodálhassák, majd mintha mi sem történt volna hagyják ott a termet és mennek tovább. Ő nekik tetszik.

És most erős is lesz, amit mondok, de talán pár év múlva azt is megéljük, hogy még ennél is kevesebb IN lesz, majd annál is. Eltűnni nem fog, arra nem teszek egy szentistvánt, viszont a műfaj már nem a régi, és ez érezhető. Lehet csak én vagyok így vele, de most nem látom a fényt az alagút végén. Amire rátesznek két lapáttal a tavaly delhiben történtek, amiért közvetve-közvetlenül akár felelősök is lehetnek az item songok. Nem akarom belemagyarázni, nem is azért jöttem.

A legújabb darabot mutatom be itt, és azonnal. A Zila Ghaziabadhoz készült a gyönyörűséges Shriya Saran főszereplésével. Sanjay Dutt az abszolut #minekvan ott kategória első helyezettje, nélküle, csak Shriyaval jobban működött volna. Így kissé felejtős, nem ragad rám belőle semmi, ami miatt ezen rugoznék és mint pióca tapadna az ujjam a play gombra, hogy na még egyszer.             

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek