Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Item Number: Fevicol Se

Nem tudom... Pedig, valahol azt olvastam, hogy Kareena Kapoor lesz az új 'item girl queen' bwban. Átveszi Kat helyét, aki talán át is adja a pálcát, mert el lesz foglalva mással, a filmbeli szerepeivel, vannak is most szépen felkérései, amiket ki is használ ofkorz. Lássuk be, csak ebben az évben volt egy filmje Salman Khannal, meg egy Shah Rukh Khannal, ami durva. És ki tudja mi lesz még? Bár egy filmfare vagy akármilyen díjat soha a büdös életbe nem nézek ki belőle, cáfoljon rám kedves, epekedve várom. 

Na de vissza Bebohoz. Aki nekem detto netto Kat (picit jobb színészi skillel, de táncban ez már eléggé egyenlő, sőt hajlik a Chameli felé inkább). Bár a Fevicol Se nekem nem itt, rajta bukik meg. Persze ő is egy legódarabja az egésznek, a része annak, szóval benne van vastagon, de valahogy zusammen nem elég forró, nem elég modern, de nem is régimódi a tétel, miközbe a zene, ami szól, olyan, hogy rádióba meghallom, öt másodperc, és már máshol vagyok.

Nem kap el. Nincs miért visszatekerni rá. Ha azt mondanom unalmas, az. Erőtlen, az. És ami a legszomorúbb, hogy görcsösen próbálja lekövetni a Munnit, az első rész item songját, mozdulatban, akkordban stb. Csak talán szerencsésebb lett volna, valami mással előállni.

És értem én, hogy Kareena ezt ingyé elvállalta, még jó is hogy pénzt nem kapott érte. Persze Salman így is megajándékozta ingyen autóval.

De tényleg hol van ez egy Sheilatol, egy Chamelitől? Ettől függetlenül a kommenteket nézegetve, tetszik az embereknek. Ergó még mindig nem vagyok indiakompatibilis. Csak szeretnék az lenni.   

0 Tovább

Po Po

Most ez tényleg egy jó Son of Sardar zene (Rowdy Rathore dejavum van azért közbe)? Nem hiszek a fülemnek. De lehet nem is az, hanem a dalbetét miatt érzem így. Meg persze Salman Khan is lehet az oka, aki idén már másodjára öltözik be az item boy szerepébe - a Ishqk in Paris után.

Viszont, amíg ott ezt az akadályt kevesebb sikerrel vette - az én szememben, addig itt, egy poénosabb item numberben jobban megállja a helyét. Nem írok semmi pluszt a Po po-hoz, már a cím magáért beszél, kitkat neki. Rocks.

0 Tovább

Item number: Kunda Khol promó

Már csak ez hiányzott ezen a héten. Egy igen rossz item number. A 'Chakravyuh' filmhez készült, és Sameera Reddy tér vissza benne item girlként. No de minek és miért. Mert se a zene se a koreo nem olyan, amiért érdemes odafigyelni rá. Pláne, hogy a mai bw rohanó világban száz jobb van, szóval ennél több kell, annál is több. Sameera meg hiába rázza, rázhatná így karácsonyig, ő is el, belefáradna, hogy ez nem. Nem az a szint, amiről beszél majd az utókor. 

0 Tovább

Halkat Jawani

Még a végén sajnálni fogom azokat, akik item numberezésre adják a fejüket bwban. Mert irtó nehéz mostanság olyat csinálni, ami jó. Meg plusz amiben nincs benne ugye Katrina Kaif.

Pont tegnap húztam le Bipashat, de Kareenat se lehet dicsérni na, ezért itt. A különbség azonban annyi a kettő között, hogy míg az előbbitől talán senki nem várta el, hogy fasza lesz, addig itt a hype meg a heroine meg a madhur tett azért, hogy az elvárás-lécet felrakjuk a felhők fölé. Erre meg paff, hello föld.

Szóval csalódás, mint ház. Úgy az egész, mindenhogyan. Mert látványban, koreoban (pedig az a Ganesh Acharya készítette, akinek a Chikni Chamelit köszönhetjük) se tud semmi izgalmasat, szemelkápráztatót, orgazmushoz közelit produkálni, és akkor még zenében is igen kevés a drága. Hát hol van itt a dallamtapás faktor, Halkat Jawani?

Vagy kérdezzem inkább a Salim-Sulaimant, a szerzőket? Mert el nem hiszem egy ilyenből, hogy ők csinálták többek között a Rab Ne Bana Di Jodi filmzenéket. Egyszerűen nagyon nem megy nekik, már a Jodi Breakers is lepkefing volt. Azt hiszem pont úgy vannak lejtmenetben futva és medve, mint Himesh. Eddig nem ez az év az az év.    

0 Tovább

Full item number: Chikni Chameli

Tessék vissza lehet olvasni mi mindent össze nem pampogtunk róla eddig, hiszen a véleményünk nagyon nem változott ahhoz képest. Talán azonban annyit mégis, hogy ezt az item numbert azóta nem utáljuk már bőszen. Nézzük, néztük többször is, a filmben is elfért, a zene pedig segített még jobban megszeretni. Jójó azért nem szeretni, de Katrina Kaif tudja mit miért csinál. Ezt pedig érdemes volt. A színésznőnek határozottan jó éve van, mondottam volt, pedig a Sheila után ember nem hitte, hogy lehet és tudja még fokozni tovább. Látjuk, tudja. Hiszen az aktív, sűrű szájhúzások ellenére is be kell vallani, hogy a Chikni Chameli az év egyik legjobb item numberei között betonbiztos helyet foglal el. Hogy miért? Na ezért.     

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek