Akinek nem gyere be, és nagy ívben elkerüli inkább az Awari féle item kezdeményezéseket, annak így legyen ötöse a lottón, hiszen most itt van egy olyan a Lovely Jind Wali személyében, ami aztán le sem tagadhatja mivoltát, apját, anyját, és hogy miért készült, készülhetett el egyáltalán.

A bökkenő az, és a szépséghibája csak annyi, hogy ez egy vérbeli b kategóriás item song, azaz a másodligában játszik, nem pedig az elsőben.

Sana Saeed is bármennyire szép, twisteli szét magát, még pályakezdő. Látszik is mennyire új hús ebben a világban, valahogy nem illik hozzá. Pedig meg tesz mindent, nem érheti rossz szó ezért.

Ahogy a dal is annyira konvecionális tételezés, amit direkt így kértek a zenét szerzőktől, hogy ennek annak kell lenni, nem másnak. És persze ez így van rendben, de megint csak nem robbantják fel a házat vele. Az erő hiánycikk. A fül otthon marad, a szövegnek sincs sok értelem, de mégis ez legyen a legkevesebb, ki figyel arra ilyenkor na?!

Mégis. Minden hibája ellenére, akár hiszitek, akár nem, még vállalható is személyre szabottan. Nem ugráluk örömömben, ha látom vagy hallom, viszont eléggé elfogadtam olyannak amilyen. És talán még úgy is lehet gondolni rá, mint kihagyott ziccerre, ami egy jobb koeroval, helyszínnel, item lédivel, zenével többre is lenne hivatott.

Bár mondom, így sem kell szemlesütve közlekednie, mert más sztárorientált, összemarketingelt testvérek a műfajban még ennyire sem képesek, mint a Fugly Lovely Jind Walija. Erős közepes.