Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bohóckodás

Akinek hiányzott a blog, de nem akarja, hogy bw is hasonló sorsra jusson, meg ő vele, akkor gyorsan zsákoljon be magának egyet a legújabb Dhoom figurák közül, mert most ez a menő.

Avagy Dumácsáléék már elég magas szinten járatják a merchandising vonalas marketinges gépezetet. Bár egy ilyen nem kis költségvetésű és sztárokkal alápakolt darab esetében ez már csak természetes. Kell a profit, mert az profit.

Van itt mobil játék, alkalmazás, notebook kiegészítők, ilyen babák, olyan kártyák, szóval nincs könnyű helyzetben senki se Indiában, ha éppen szülő, de ha éppen nem az, akkor sem.

Jóllehet el nem tudom képzelni, hogy ezt a Sahirt akarjam is valaha, de hát a célcsoport nem is én vagyok, nekem inkább már a film kell, nagyon.  

 

0 Tovább

ShaadiKeSideEffects.GIF

A trailerek már nem adnak el semmit. A gifek annál inkább. Nem én mondom, mondtam, nem is a Coelho, de ettől még igaz. 

Jóllehet titkon, legbelül mi is egy feliratos Shaadi Ke Side Effects előzetesről álmodtunk, de ha már így történt, pont így, akkor nem szalaszthatjuk el semmi esetre sem ezt a lehetőséget, ahogy animált képkockákba szedve elénk tárul Sid és Trisha házasságos hétköznapjai.

Ebből pedig már azt is megértjük, amit amúgy nem értettük, érthettünk meg (nyelvi akadályok) az előzetesből. És azért nem heuréka, hogy megvilágosodtam, mert persze, megértettem csomó olyan dolgot, amit nem, de leginkább az tetszik benne, ezeket olvasva, hogy jó humorra van kilátás az SKSE-ben.

Nem olyan erőltetett, modoros, hogy csakazértis nevess rajta, mert az állatira az, hanem apróbb elültetett bomboncsírák. Amiken oké, nem fetrengsz, vagy hahahahatázol, viszont nem is olcsóak, vagy kamuznak.

A kedvencem a szomszédos. Abban sincs semmi extra elrejtve, akkora poénbomba, viszont egy szmájlit oda kellett adnom, és nem is sajnáltam rá. Jöhet még, ilyenből több na, ha van még ott, és nem lőttek el, le mindent itt. Bár ez bw, szóval kétlem. De jó lesz ez.  

Trailer innen, tőlünk, a gifek meg - from ranipyaarcreation tumblrről. 

0 Tovább

What comes to your mind when YOU think of women?

Az örök kérdés. Amire a válaszom az lenne, hát a NŐKre. De vannak azért mások is itt, bw férfi színészek, akik nálam jobban, okosabban, ügyesebben, kevésbé tömören és lényegre tapintóan adják elő saját álláspontjukat a másik nemről, arról, hogy mire is gondolnak, akkor, amikor rájuk gondolnak, vagy csak megkérdezik őket, hogy de elsőre, mi is az? Hát ezek azok, a válaszok. Van közte érdekes, sablonos, semmit mondó, de azért találó is.

 

0 Tovább

Brett Ratner magának akarja SRK-t

Egy unalmas hétköznap, ami úgy indult és olyan volt, mint a többi, egyszercsak hatalmas fordulatot vett, az eseménytelenségnek lőttek, hiszen Brett Ratner hw rendező ráírt mindenki és minden követő szeme láttára (bármilyen ok nélkül) Shahrukhra, hogy de szeretne már egyszer az életben, még a pályafutása során vele dolgozni. Sőt rajongónak is kikiáltotta magát, mert ő az.

Persze a válaszra se kellett sokáig várni, meg is érkezett az a bw színészóriástól, aki nyilván nem küldte el semmilyen éghajlatra, hogy hagyjál már öreg, ne fárasszál, hiszen visszafanozott, és ő se zárta ki a lehetőséget egy együtt valahány valamikori működésnek.

Aminek Brett annyira megörült, hogy leírta még egyszer ugyanazt (*ásít*), amit már egyszer megtett, és tudunk is kívülről blabla, de azt hozzátette, hogy most pont Budapesten (hwhat?) forgat még, gyere csak, legyél a vendégem. Ez után viszont nem történt semmi, SRK nem válaszolt, így csak arra tudunk gondolni, hogy ez a Budapest nem volt neki kerek, azt se tudja hol van, meg mi az (plusz Dubaiban volt éppen). És hagyta inkább annyiba.

De jöjjenek maguk a tweetek, beszéljenek helyettem, hogy tényleg megtörtént. Brettnek meg gondolom arra fel csillogott a szeme, hogy pár hónappal korábban SRK a Chennai Expressel megdöntött pár bw filmes rekordot, tehát értjük mi honnan fúj a szél.     

Brett kezdte az egészet ezzel: "@iamsrk I would love to work with you one day!! Big fan!!!"

SRK erre így replikázott: "@BrettRatner Would be my honour. I am an avid follower of ur work & a huge fan of ur films. Would love to come & see u work on sets one day."

Amire Brett meg így folytatta, hogy: "@iamsrk It would be an honor to have you on one of my sets. I am shooting Hercules now in Budapest for another month. Please be my guest!

Aztán vége lett. De minden jó, ha a vége jó alapon, ebből még mozi lesz még akárki meglássa. Amúgy 1%-ot nem adnék rá, hogy összejönne ez valamikor is. Bár bekajálnám.    

0 Tovább

ShahRukhCan

A hirtelen felindulásból megálmodott, kihelyezett és gyerekek számára is (ki)nyitott nemzeti dohánybolt  ChennaiExpress különblog ezzel itt a végéhez ért. Bezárunk és ezek után senkit nem szolgálunk ki több és több readysteadypo kontenttel, reklamációt éppen ezért nem is fogadunk el. Úgy érezzük én és én, hogy megcselekedtük, amit megkövetelt a híres kortárs bw blockbusterünk. A mai naptól kezdve ezt is szkippelhetjük már a bakancslistánkról.

És való igaz, egészen jó volt egyfele figyelni csak, egy dologra, arra a dologra pontosan fókuszálni, nem ötezer helyre mindenhova. Mert elmondjuk, elismételjük még egyszer, hogy ez volt A Nagy Chennai Express Nap. Csupa nagybetűkkel, a szavak elején. Még utoljára hogy meglegyen az utókornak, ilyen is volt, lehet mit mutatni, meg büszkének lenni, hogy elkezdtük. Meg olyat tettünk le, amit más nem. De hát mondom roppant mód meg és kiérdemelte.    

A végére pedig már csak ezt az interjút hagytam ki, ahol Rohit a rendező, és a két vezető színész van, volt jelen. És amiből mi a legjobb, legmókásabb pillanatokat kapjuk meg. A csomó bullshit kérdéssel most nem fárasztanak minket, helyette inkább itt van az, hogy Deepika elszínészkedi milyen is az, amikor a fanok meglátják Shah Rukh Khant. Egy rajongó bőrébe bújik (nem nehéz, ő is az valahol), vicces, gondolom sokan magukra ismernek, persze az is benne van, hogy most sokan ettől bedurciznak, mert nem volt szép húzás a részéről. Nekem poén, értem én a viccet, csak nem mindenki én, és a másik oldalt is megértem. De ezen kívül nyugalom akad még azért funfunfun pillanat bőven a maradék játékidőben. Srk tibiatyázik (deszkára pattan) egyet 'mápápá', meg felveszi a földről lábbal Dee csomagját, majd négyen egypercésnyerszeznek, végül meg elvannak mint a gyerek, amíg és amint játszanak verdás kisautókkal.

Oh my God! Lungi Dance. Ennyi volt hát. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek