Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvétkick

Varsóba jártam / Salman Khant láttam / Oda jött forgatni / Szabad e szelfizni? 

0 Tovább

MJ5 szpesöl gift 4 SRK

Remélem SRK mialatt nézte őket, azon agyalt, hogy ezeket a piszok kreatív és ügyes fiúkat támogatni, segíteni kell, szereződést írni nekik, hogy még véletlenül se tűnjenek el, mert többre hivatottak. Ezt a tribute-ot is mennyire faszán összehozták. Gratula. Szempornó már néha.  

0 Tovább

Ranbir és az ő macskája

A legutóbbi KWK vendégei Shahid Kapoor és Sonakshi Sinha voltak, akik tavaly Prabhu Deva R... Rajkumar című filmjében szerepeltek együtt. Ami aztán a maga nemében, műfajában sikeres is lett, ami Shahid Kapoorra nézve felért egy, foci világbajnoki döntő utolsó percében szerzett góllal. Hiszen mostanság nem igen tudott kedvünkben járni, amit azért ő se rejtett véka alá, és patyolattisztába is van vele.

Szóval ők ketten lehuppantak arra kanapéra, és beszéltek-nevettek-komolykodtak-komolytalankodtak, hogy azt már jó volt nézni. Bár annnyira nem lett etalon a rész, azt a Ranveer-Arjun megtartja magának, köszöni szépen. Viszont Shahid nagyon elemében volt, míg Sonakshi igazán alig jutott szóhoz, végigkönnyezte a show 3/4-ét. De amikor éppen nem fulladt bele a kávés pohárba, akkor valami ilyesmi válaszai voltak, mint amit ez a gif is megörökített.

És hát szumma, produkálhatta magát Shahid, ami a csövön kifért, de Sonakshi ezzel az egy válasszal ellopta a showt a szájából. Következzen tehát a hét, a hónap gifcsászára. Egyébként pedig Karan Johar után szabadon nekem is kellett kis várakozási idő mire 'oh' leesett. 

0 Tovább

És mit mond erre az év legkúlabb arca?

Ranveer Singhnek már bejött. Karan Joharnak tetszett. Használni kéne. Loptam is.

A Koffee with Karan pedig idei szezonja legfaszányosabb részét tudta le egy héttel ezelőtt, amikor a Gunday srácok tették tiszteletüket Karan beszélgetős showjában. Jó nézni tényleg, hogy Ranveer pl. legutóbbi látogatása óta mennyit változott, előnyére. Persze hülyébb is lett, de valahogy kezdi megtalálni magát, elég csak visszanézni azt a részt, amiben Anushkaval volt együtt, ahhoz képest ég és föld (de ezt ő is mondja). Itt is amit levágott, haláli, jópofa.

Mellette Arjun Kapoor volt még ott, aki bár sok vizet nem zavart, viszont annyira jók voltak együtt, #bromancecunami, hogy ezek után a filmben is kötelező lesz nekik. Végülis mindegy, mert nagyon várjuk, ez láttán meg még inkább. 

0 Tovább

Karan, a kávé, és Salman

A Total Siyappa trailer megvár meg ráér, helyette inkább giffeljünk egy csöppet, mert ma még úgy se volt ilyesmi, és különben is annyira megoszthatatlan a következő pár mozgó képkocka, hogy szabályosan égnek a kezeim, alig várom, hogy seringelhessem már. Elég is a szóból.

Amit tudni kell dióhéjban a kontent hátteréről, hogy Karan Johar talkshowja, annak is a negyedik szezonja (erről beszéltünk már, ugye) vette kezdetét a minap, ahol is az első vendége Salman Khan volt. A teljes kiszerelésű első részt meg lehet tekinteni a Star tévé hivatalos youtube csatornáján.

Mi viszont inkább most a tumblr segítségével, azon belül is a koffeewithkaranbitches-nek hála giffben pompázunk a továbbiakban, fákje. Akinek egyébként szerencsére sikerült megörökíteni, elcsípni pár izgalmas kérdezzfeleleket, amiből pedig kettőt válogattunk ki, és amiknek pontosan Ranbir Kapoor a központi témája. Salman ugye korábban Katrinaval volt, aki pedig idéntől Ranbirral jár. Innen a nagy Ranbir-láz a blockbuster király részéről.

Meleg is volt a helyzet, és nem KJO miatt, főként.  Bár poénosra lett véve, nem kell komolyan venni, még akkor se, ha ennél voltak érdekfeszítőbb, kínosabb, viccesebb Salman válaszok is. Az egyik ilyen pl:

"What advice would you give to the following people?"

Karan: "Ranbir Kapoor?"

Salman: "have fun."

Karan: "Katrina Kaif?"

Salman: "make sure that he doesn't have fun"

De most már tényleg mozogjanak azok a képek, ahogy a trend kívánja meg.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek