Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan legyünk szupersztárok?

Shah Rukh Khan megmondja. És ha valaki, na ő aztán csak tudja mitől. Érdemes is hallgatni rá, releváns a témában. A színész a Chennai Expresst hozza most alapul, meg öt tippet ad mellé jótanácsba, hogy jegyezzük fel, mert az még jól jöhet bármikor.

Ezt kihagyni, nononono. Én gyorsan vettem is egy üres lapot, és megfogadom valamennyit, amennyi(re) csak tőlem telik. És amennyire komolyan lehet venni egyáltalán ezt a hét percet. Mert alapjáraton fun az egész, konstans dobáltam tőle a szmájlikat.

Még ilyen ígykészültnek is simán megteszi, sok behind the szkéna van benne.

Az Srk-Dee jodi meg félelmetes, hogy milyen jól mutat. Akár on, akár offscreen. Pont ma olvastam egy cikket ezzel kapcsolatosan, ahol az volt a főfőfőkérdés, hogy vajon megismétlődik az a fajta medzsik, ami az Om Shant Om-ban megvolt közöttük, és amiért annyira lehet szeretni azt a mozit. Háát, nehéz ügy. Csak remélni tudom, hogy igen lesz a válasz, és a Chennai Express velük, miattuk (is) fog örökzöld lenni, és hasonló magasságokat elérni, mint azt az OSO teszi, és tette a mai napig.

A legjobb jelenet: 5:09. Nekem ez azóta se sikerül. Pedig baromira menő.              

0 Tovább

Csók Alia, delfin csók

Felmerül a kérdés, hogy ebben a helyzetben ki érezheti magát kiváltságos(abb)nak. Alia Bhatt vagy a delfin? Vagy a delfin? Vagy Alia Bhatt? Amúgy cukker az egész, úgy ahogy van. 

0 Tovább

ABwC

A jobb alsó sarokba köszön vissza a forrás, ott találtam én is. Betűzd újra. 

0 Tovább

Nem lehet elég korán kezdeni

A bw filmek már csak ilyenek. Aranyos.  

0 Tovább

És akkor még egy hét

Nem erről volt szó. Nagyon nem. Mára, holnapra, ilyenkorra ígértek előzetest, de hol van? Az ember még oké elnézné, hiszen tudja, hogy a főszereplő Sharukh vállműtét után lábadozik, de az már mégsem járja, hogy nem ez az első eset, és másodszorra csúsztatják a Chennai Express trailer megjelenést tovább és tovább. Legelőször ugye az IPL finálét nézték ki maguknak, hogy majd ott aztán jól bemutatják, gondolom már ott kijött a betegség vagy valami. Na mindegy. A legújabb időpont, amit most már komolyan erősen kétkedve fogadunk, az mához egy hétre van, június 13-a. Na megnézem én azt!

Persze most megpróbálnak kárpotolni minket. Egy olyan videóval, ami a rendezőről, Rohit Shettyről szól, és az ő utolsó napjáról a rendezői székben a Chennai Express forgatásán. Itt már nem is veszi túlzottan komolyra a figurát, hülyéskedik, rajzolgat, kígyózik, meg motorral hagyja ott a crewt, szevasztok. Egyébként azt pont születésnapjára kapta ott és akkor, Srk-tól többek között. Micsoda szpesöl gift.

Valamint eszembe jutott az, amikor még arról pofáztam nagyszájúan, hogy mert a Chennai Express egy nagyon romantikus mozi lesz, Rohit Shettyre majd rá se lehet ismerni, új oldaláról mutatkozik be, ehelyett itt repül minden, ami él és mozog. Na de nincs is ebben semmi hiba, ehhez ért ő, ezért szeretik. Miért is pont itt kockázatott volna? Meg Srk is sanszos, hogy miatta mondott igent, a filmre, hiszen nagyon szeretne bizonyítani már masalaban, hogy képes arra, mint Salman, vagy többet is tud annál. Szóval jöhet, bár vannak kételyeim. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek