Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magajaathi

Idén is veszteséges lett a Sziget. Komolyan fogadni kéne rá legközelebb, mert minden évben ez megy. Talán az is benne van, sanszos, hogy szar volt a felhozatal, legalábbis ami a mostanit illette. Na de csak azért mondom, mert éppen ezt olvastam, amikor a lejátszó átváltott eme daldarabra, amiről per pillanat fogalmam sincs, hogy hova és honnan való, csak jött, látott, dallamtapadott. Így tanítják, és így kell ezt. Mindjárt zártam is és fejeztem be minden olvasnivalót, hagytam ott ahol, mert erre a kezeket fel fel és fel kell tenni (szigetgyanús jelölt a jövőre nézve haha). Plébekelni rá, táncolni mintha te lennél Hirtihik vagy nem lenne holnap. Igazából pedig olyan rossz, hogy már jó. Zárjuk is le a hetet vele. Felejtsünk, újratervezzünk, dansz. What the...

0 Tovább

Te hozzámennél?

Ehhez a nem túl Hrithik Roshan tánctudásban gazdag, de kreatívitásban, szervezésben, tervezésen hiányt nem szenvedő flashmob készítő, jó titoktartó, meglepetésszervező palihoz? Akihez már egyébként nem lehet, lecsúsztatok róla upsz, mert elkelt. De ha mégis érdekelne tovább, akkor ő volt az, aki fejébe vette, hogy egy flashmobot rendez, és ott, azzal, azután kéri meg barátnője kezét. Itt van tehát egy flashmob-leánykérés indiai és bw módra. Mindezt olyan magas szinten levezetve, hogy arra nehéz már nemet mondani. Nem is árulunk nagy titkot azzal, hogy végül minden jó ha a vége jó lett az egész történetnek. És aztán éljenek is ám soká, együtt, örökkén, meg örökké, az ifjú pár. A koreográfiát azért tetszik lecsekkolni, hogy atompöpec lett az egyik idei Kiran Kamath mashupra. 

0 Tovább

Get Lucky

Nem állok nagyon messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy a Daft Punk szerzeménye van/volt/lett az idei nyár (év??) legnagyobb slágere. Olyan, mint az ex, kikerülhetetlen, mindenhol ott van már. Meg mindenki hallgatja, és ez alól az indiaiak, a bw színészek sem kivételek. Akik közül is most néhányan (Ranveer, Sonam, Alia, Yami stb..), plusz még másokkal együtt kiegészülve a Vouge Beauty Awards keretein belül, egy rögtönzött sóval ünnepelték meg magukat, és az egész díjátadót az említett zenére táncolva, plébekelve, kinek hogy. Persze nem kell ezt ennyire komolyan venni.

Szóval fogták magukat, meg a zenét, és twisteltek, mókáztak ami még a csövön kifért. Funfunfun. És bár minden tisztelem a nőké, szépek, gyönyörűek, de itt Ranveer Singh (aki egyébként nyert is valamit) mellett képtelenek voltak labdába rúgni. Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy képtelenség volt. Pedig a férfiúi becsületet egymaga tartotta fent, rajta kívül csak a nők voltak, szerepeltek a videóban, de annyira magasiskolásan elrabolta a pillanatokat a többiek elől, hogy talán még nekem se lett volna esélyem ellene. És ez bók. 

A lényeg azonban az, hogy kissé rendhagyóan kezdjük el a hetet most, nem bw filmzenével éppen. De ettől még legalább annyira indiai ez nekünk, mint a filmeik szoktak lenni. Ha pedig azt veszem hozzá, hogy ennyire jól reggel régen indult már, akkor a hétkezdő, hétnyitó titulust már butaság is lenne memagyarázni. Mert komolyan, olyan volt, mint a reggeli kávé, pedig nem is kávézom.

Na de verdikt rántsuk, kapcsoljuk be, és adjunk neki, az előttünk terpeszkedő nem kimondottan hidegre sikeredő hétnek. Alapozzunk, burkoljunk, igyunk, de ne szívjunk ki magunkkal azért ozorán. És jótanács: kövessük is jól a bw híreket, olvassuk a blogot, mert jövő héten erre már nem lesz lehetőség. Csak majdmajdmajd utána. Egy hónap múlva pedig már itt se vagyunk. Get lucky, kidz.                 

0 Tovább

Priyanka, fej vagy írás

Van ez a felkészülési torna most Amerikában, aminek a himnusza (theme song) lett Priyanka Chopra Exotic című száma, aki pedig a legutóbbi Madrid-Everton mérkőzésen, vagy annak elején dobta fel a pénzérmét, ahogy az ilyenkor szokás. Csak most nem a bíró végezte el, hanem egy híresség, már ha CR tudta kiről is van szó, ha nem, akkor is azért jól megnézte magának. Szerencsére Priyankaban ebből a szempontból nem kellett csalódni, és ő ügyet sem vetett arról, hogy kikkel is van egy pályán, mert kikkel is? Priyanka a sztár. 

0 Tovább

Úgy táncolni, mint Hrithik

Ez vette a fejébe a legújabb heroineliblingünk, az idősebbeket férfi színész partnereket nagy ívben elkerülő Shraddha Kapoor.

Akiről egy új videó terjed az interneten, amiben arról beszél, hogy mennyire szeretne jól táncolni. És még annál is jobban. Ha hinni lehet a forrásoknak, akkor ez a felvétel nem mai darab, persze a lényegen ez mit sem változtatna. Szép mint mindig. Na jó nem, nem ezen.

Hanem, hogy komolyan veszi a feladatát, nem kispályázik (nagyokkal haha), tudatosan megy előre, és tovább építkezik, minél királynőbb szeretne lenne, sikereket elérni, aminek egyik szerves része az bwban, hogy a színészkedés mellett a táncolás, a tánctudás is tökéletes legyen valakinél.

És tudja ezt Shraddha is, ezért a híres (?)punjabi koreográfust Sanjay Yadavot fűzte meg, hogy tanítsa meg úgy danszolni, rázni, twistelni, ahogy azt például Hrithik Roshan teszi atomkészen, nagyon yolon.

Mit lehet ehhez még hozzászólni. A színésznőnek nemsokára item number megjelenése is lesz, ahol ezt, az itt tanultatkat majd okosan-ügyesen kamatoztathatja is. Sok sikert. U.i.: A videó alant meg még egy videó ajándékba, ahol tényleg képek igazolnak mindent, amit leírtunk eddig.     

Na így kell ezt. Vagy ennél jobban. Izé soha rosszabbul. Mindegy, sas neki. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek