Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Te melyik Ali Zafar vagy?

A 9 közül egyik mehet is nálam háttérképnek valahova. Jó pofák, jópofák.   

0 Tovább

Reklám: BRUtális arany

Ezzel most megvettek. Innám is, pedig nem vagyok aztán hatalmas kávéfan. Néha jó, de nem ezzel vagy ettől élek.  

Az új reklámarc duó (Anushka-Imran) meg megéri a rúpiáját, mosolyogva néztem végig a kávé-kálváriájukat. De aztán kié lesz az egy? Jöhet is az a következő.    

0 Tovább

Ekkora, de mekkora

A Chennai Expresst augusztus elején mutatják be, szóval csak egy nyár választ el minket attól, hogy lássuk. De addig még Rohit Shettynek és csapatának (Deepika, Srk) bőven van dolga, ha minden igaz most is forgatnak, hiszen a tervek szerint az IPL végére már egy előzetessel is számolnak, számolnunk kell. A minap Munnarban tartottak sajtótájékozatót, ahol nyilván nem sokat kotyogtak el a filmről magáról, inkább csak a szokásos sablon 123 dumákat lőtték el, milyen jó itt forgatni és hasonlók, meg hogy izgalmas, szuper, hűdejó lesz a végeredmény. Hát várjuk, mint Aishwarya a kettes villamost.    

0 Tovább

B'wood kontra valóság

Biztos te is voltál úgy, hogy elképzelted MTMSR (mit tenne most Shah Rukh) vagy mi történne, ha egy adott szituáció B-Town falai között játszódna le. Pl., hogy főszereplőként dalra fakadnál, twistelnél, ha a szerelemről lenne szó, vagy igazi híróként tűnnél fel (My name is Raj), ha úgy van, mert meg kell menteni azt a lányt ott, aki éppen bajba került. De a felszedési, szakítási praktikáknál sem lenne hátrány, ha maszaláznád ezeket, és voálá megütnéd a főnyereményt, ergó minden könnye(bbe)n menne, mint a bw filmeken.

Viszont van ez a valóság, a való világ, ismerős lehet, ami nem így néz ki. Nem ilyen színes, egyszerű, és happyendteli. Lényegében itt minden másképp történik, pont az ellenkezője mindannak, amit látunk fent a vásznon. Álom nem álom.

Na Zaid pont ez a kettőséget mutatja be viccesen a legújabb youtube videójával. A kedvenc jelenetem a végén van, de azért most ne pörgessetek annyira előre, nézzétek végig megéri, megérdemli. A srác jól tolja egyébként, lehet feliratozni rá, aki vevő az ilyenre, a korábbi dolgai is hasonlóak, vagy még szórakoztatóbbak, mókásabbak, elvetemültebbek ennél is. Hashtag kurvajó.     

0 Tovább

Meet Gippi

De csak holnap. Pedig már mióta erre várunk kis túlzással, hogy megismerjük már azt, akiről Arjun, Parineeti, Imran, Varun, Sid, Alia is annyit beszél, de annyit, lasan már hónapok óta. WHO IS GIPPI?

A film a Karan Johar féle Dharma produkció első gyerekfilmjeként május 10-én költözik be a mozikba, Sonam Nair rendezésében. Míg Gippi szerepét Riya Vij játssza el, akiről igazából tudjuk, hogy semmit nem tudunk. A karakteréről persze az alábbi promok árulkodóak, de innen-onnan újságokból is legfeljebb annyit lehetett kimazsolázni csak, hogy talán kissé duci, aki utál is diétázni, persze gyerek, persze aranyos, de ennyi. Holnap okosabbak leszünk, ha csak nem tréfáltak meg minket.

Addig jöjjön pár ezekből a promokból (az összes itt), mert bw szinten azért egyediek, ötletesek, KJO ezt jól kifőzte na. Tetszik a felvezetés, a mézesmadzag kártya kihasználása, meg a színészek is színészek. Így tovább.     

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek