A trailerek már nem adnak el semmit. A gifek annál inkább. Nem én mondom, mondtam, nem is a Coelho, de ettől még igaz. 

Jóllehet titkon, legbelül mi is egy feliratos Shaadi Ke Side Effects előzetesről álmodtunk, de ha már így történt, pont így, akkor nem szalaszthatjuk el semmi esetre sem ezt a lehetőséget, ahogy animált képkockákba szedve elénk tárul Sid és Trisha házasságos hétköznapjai.

Ebből pedig már azt is megértjük, amit amúgy nem értettük, érthettünk meg (nyelvi akadályok) az előzetesből. És azért nem heuréka, hogy megvilágosodtam, mert persze, megértettem csomó olyan dolgot, amit nem, de leginkább az tetszik benne, ezeket olvasva, hogy jó humorra van kilátás az SKSE-ben.

Nem olyan erőltetett, modoros, hogy csakazértis nevess rajta, mert az állatira az, hanem apróbb elültetett bomboncsírák. Amiken oké, nem fetrengsz, vagy hahahahatázol, viszont nem is olcsóak, vagy kamuznak.

A kedvencem a szomszédos. Abban sincs semmi extra elrejtve, akkora poénbomba, viszont egy szmájlit oda kellett adnom, és nem is sajnáltam rá. Jöhet még, ilyenből több na, ha van még ott, és nem lőttek el, le mindent itt. Bár ez bw, szóval kétlem. De jó lesz ez.  

Trailer innen, tőlünk, a gifek meg - from ranipyaarcreation tumblrről.