Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

For Roy

Kicsit több, mint egy cameo. De nem is főszereplő. Valahogy így lehet leghozzávetőlegesebben megfogalmazni Ranbir helyét a jövőre érkező Royban. Amiről sokáig pletykálták az ellenkezőjét, hogy ő lesz az első számú és nem Arjun, de mint kiderült, csak egy kis szerep az övé, egy tolvajt alakítva. És már forgatják vele is Mumbaiban az idevágó részeket. A többit már vagy elkezdték vagy folytatják pl. Jacqueline-nal, aki ugyancsak látható lesz ebben a szerelmi hármszöges történetben.

0 Tovább

FAN

Ha ez a kép igaz, akkor elkezdték forgatni Shahrukh jövő évi egyik legvárósabb filmjét. Ez lesz a Fan. A rendező Maheesh, míg a színész partnernőjét még mindig homály fedi.

Beszélnek itt már Vaani Kapoorról, vagy Kriti Sanonról, én igazából mindkettőnek tudnék örülni, csak tényleg innen válasszanak aztán végül, nem az első ligából, mint Kat, Dee, Peecee, KKK, mert az uncsika.

És két dolog még:

Jajde elutaznék most egy fekete lyuk körüli bolygóra, hogy előbb láthassam. 

Meg remélem ez inkább célba ér, mint a rendőrség legújabb bűnmegelőzési kisfilmjei

0 Tovább

Shaandaar szelfi

Shraddha és Shahid első közös filmjükre készülnek Vikas Bahl rendezésében. Ő lesz ő, ami a címben is van, és nemsokára már le is forgatják, hogy jövőre már minden kétséget kizáróan bemutatásra kerüljön. De addig még beveszik Lengyelországot, szóval senki se képzelje el azt, hogy sok volt partika, vagy álmodik, amikor majd Shadid jön vele szembe az utcán. Figyelem odaát. 

0 Tovább

Forog: Hamari Adhoori Kahani

Mohit Suri, az Aahiqui sequel és az Ek Villain után se pihen sokat. Hiába a szép, meg is érdemelt sikerek, kritikák neki, már nem csak azon töri a fejét, hogy mi legyen a következő lépése, hanem teszi a dolgát. Forgat, hogy aztán abból jövő nyár derekán már mi is láthassunk egy Hamari Adhoori Kahanit.

Ami pontosan legújabb filmjének címe lesz, a főszerepekben olyan nem kicsi nevekkel, mint Vidya Balan és Emraan Hashmi.

Ez utóbbi személye nem is jelenthet nagy meglepetést, hiszen összeszokott párosról van szó, akik korábban, a Murder, a Raaz, vagy éppen a Crook stb filmek alatt is együtt munkálkodtak.  

A HAK-ot most Dubajban sikerüt lencsevégre kapni. De Kalkuttában is ellátogatnak még, ahogy Amerikát se hagyják ki. A sztroriról meg annyink van, hogy Mahesh Bhatt (az író-producer) szüleinek láv sztoriját mesélheti el, ha igazak a hírek.

0 Tovább

Amikor még több mint egy év van hátra a Tamashaig

Akkor, pontosan akkor tesznek ki ilyen videót a készítők, hogy megmutassák mi is történt a Korzikai forgatáson, még a nyár kellős közepén. Nyilván sejtelmes, és nem sokat mond, de azért a kitörő lelkesedésem se apad meg miatta egy másodpercre se. Ami meg Deet és Ranbirt illeti, nagyon rab ne bana di jodi itt is, ha már offscreen nem ment, akkor nem is kell erőltetni, legalább mi nézők járunk jól vele A vásznon. Jóság-szagot érzek.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek