Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Forog a The Shaukeens

Akinek megvan és mond valamit is az 1982-es Shaukeen c. mozi, az most talán boldogabb már nem is lehetne (vagy éppen ellenkezőleg), hiszen Abhishek Sharma rendezésében bizony megkapjuk a kettőezertizenégyesített újra feldolgozott testvérét az idén. Amiben Akshay Kumar és Lisa Haydon főszerepelnek, de rajtuk kívül ott lesz még Annu Kapoor, Paresh Rawal és Anupam Kher is. 

A képen pedig egy amolyan Hasee Toh Phasee pillanatot sikerül elcsípnünk. A helszín meg Fokváros.

0 Tovább

Happy Ending: 14/12/05

Hivatalosan is az év legvárósabb filmje. Egyenesen a 99, a Shor in the City, és a Go Goa Gone rendezőitől. Akiket remélem azért már nem is kell nagyon bemutatni, de ha mégis, akkor ő róluk van szó:

 Raj Nidimoru és Krishna D.K 

Soron következő filmjük a Happy Ending, amit még idén, december 5-én vetítenek le először. Egy komédia SAK-kal és Ileanaval a főszerepben. A zenét a Sachin-Jigar szerezi majd hozzá. Míg cameozik benne egy Kareena Kapoor Khan és egy Preity Zinta is. 

Korábban pedig írtunk róla itt meg itt és itt is.

Végül meg egy kép a forgatásról. 

0 Tovább

Mindblowing Chemistryyyyyyyyyy

Azok után, hogy a Tamasha korzikai forgatásáról már indokoltan kiszivárgott egy videó, és látták azóta vagy fél millióan már, nem kellett sokat várni, hiszen a minap folyamán érkezett is a folytatása.

Előre jelzem, be lehet zárni az interneteket, kiírni cédére, szétküldeni mindenkinek, hogy lássa. Mert amit kaptunk a fejünkhöz, egy újabb elképesztően laza performansz izelítőt a színészek tolmácsolásában, az talán még az előzőnél is hangulatbombább.

0:58-nél pl ott, ahogy együtt danszolnak és ölik az ütemet, az olyan, hogy még nekem is táncolni volt kedvem tőle.

és a végére egy fakt lvl10: Deepikaval és Ranbirral, az ő főszereplésükkel pedig 63915x filmet is képes lennék megnézni.   

0 Tovább

ABHI TO PARTY SHURU HUI HAI

Már a Khoobsurat előzetesénél is felhoztam, hogy megütötte a fülemet az egyik dal. Ami szerelem is volt első hallásra. Azóta pedig már azt is tudjuk, ofisöl, hogy Badshah húzza el a talpalávalóját. Az ehhez készült dalbetétet pedig hamarosan láthatjuk. Egyelőre viszont be kell érni egy, a forgatáson készült képanyaggal, ahol az énekes, raper Sonam Kapoorral feszít be. 

0 Tovább

Meanwhile in Corsica

Majd akkor fogom elhinni, hogy ez kiszivárgott, amikor gyerekek szöknek meg májkölszkófildosan a bölcsiből (unva a banánt teljes joggal) és mennek csakúgy haza, mint a legnagyobbak (wait a minute). De hát az internet mai perc pontos állása szerint ezt most köszönjük az egyik tégla stábtagnak. Aki azt rögzítette mások tudta nélkül ;), ahogy Dee és Ranbir a táncparkettet makszolják ki fura mozdulataikkal. A zenét AR Rahman adja alá. Mi meg úgy istenigazából még mindig nem dolgoztuk fel, hogy ez a két ember tényleg nincs együtt offscreen. Hihetetlen. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek