Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Valami egészen más. Mirza Sahibaan.

Rakeysh Omprakash Mehra miközbe még a tavalyi díjgyilkos Bhaag Milkha Bhaagot forgatta, már akkor azzal volt elfoglalva, hogy hát neki van egy új projektje is, ami már a következő lesz a sorban. És nem is akármilyen. Mert ha a hírek igazak, akkor ROM megint túltesz önmagán, meg a mi elvárásainkon. Hát vegyük is pontokba gyorsan, mit is hallottunk eddig, amik azért eléggé megfelelnek a valósággal, már ami nem kacsa.

1. A cím Mirza Sahibaan

2. A főszereplők Saiyami Kher és Harshvardan Kapoor (Anil Kapoor fia+kép)

3. Gulzar írja a szkriptet

4. Zenés film, de egészen zenés, olyan 90%zenéből áll a sztori

5. Amolyan fullon musical, a szerelmesek dal formájában beszélgetnek 180 percben

6. Csak hogy idézzem őt: “The format is something never seen in our cinema before"

7. Műfajsílusváltás helloszia, meg pofon azoknak, akik szerint a dalok és a táncok kihalnak bwból

8. Forgatják: Rajasthanban (sivatagos), Jodhpurban, Udaipurban 

0 Tovább

Készül a RanKat film is

Még az év 23. napján szellőztettük meg, hogy bw új (vagy már régi történet ez is) szerelmes párja Katrina Kaif és Ranbir Kapoor onscreen is párt fognak alkotni Anurag Basu új filmjében: a Jagga Jasoosban. És a jelek, meg a lent linkelt képek tanulsága szerint is ez igaznak bizonyult. Hiszen Fokvárosban el is kezdték forgatni a filmet, hogy az jövőre ilyenkor, az IPL után már bemutatásra kész legyen.    

0 Tovább

Shamitabh

Arra gondolom senki se kapja fel a fejét, hogy R. Balki a Cheeni Kum és a Paa után megint, harmadszorra is Nagy Bével csinál filmet. Igaz. Viszont az mégis csak meglepetés, hogy Dhanush-sal is ugyanitt. Ergó leírom még egyszer: Amitabh Bachchan és Dhanush egy filmben!

Ez lesz a Shamitabh. Amit javában forgatnak a képek szerint, és ami még Kamal Haasan lányának Akshara Haasanak a bw bemutatkozása is lesz egyben.

A zenét meg Ilaiyaraaja szerzi. Izgi.

0 Tovább

We are Dil Dhadakne Do!

Mert a színészek nem minden. Túl mainstream már, mintha belőlük lenne a bw film. Pedig nem. Vannak ott mások, akik legalább annyit, ha nem többet tesznek azért, hogy ezek a mozik mozik legyenek. Lássuk is őket. Mégpedig nevezetesen a Dil Dhadakne Do forgató kisnagy grupját (talán egy Ranveer befigyel), Zoya Akhtar rendezőnővel az élen. Hol máshol, mint Barcelonában. A ZNMD után nincs több kérdés ezt illetően, nem is lehet. A sztoriról pedig már azt is sikerült kideríteni, hogy egy fura punjabi famról fog szólni, akik tengert utazgatnak közbe-közbe. Gogogogo! 

0 Tovább

Boldogabbnál is újabbat

Shah Rukh Khan elméletem szerint nem ezzel a filmmel váltja meg majd a világot és tér vissza úgy nagyon. Ez egy felvezetés, vagy egy keresztül mozi, valaminek a közepe, ami után vagy jobb jöhet vagy rosszabb. Mert a Farah Khan féle Happy New Yeartól kábé egy hangyafasznyival többet várok, mint a CE-től egy éve. Ami nem sok. És lassan már 4 éve várjuk, hogy valamit tegyen, le elénk, ne csak a croreoknak, a rúpiáknak éljen. De ha szerencsénk van, a HPNY-t követő Fan már feljebb kapcsol. Bár ha nem lenne igazunk, az se lenne tragédia. Mert ki is vagyunk éhezve egy jó SRK filmre, én szeretnén szeretni a HPNY-t is majd. Csak legyen miért. Most egy kép a forgatásról, a mindenszínű nadrágok és az örök napszemüvegviselők mekkájából. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek