Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dhoom III: Aamir Khan elkezdte

A Satyamev Jayate szép és jó, de a hardcore Aamir Khan fanok inkább már filmben szeretnék újra látni a kedvencüket. És ez érthető is, hiszen a 'Mr. Tökéletesség" nem szarral gurigázik általában, sőt, amihez hozzáér, benne van a keze, az azonnal sikerré, blockusterré, arannyá is válik. Már ami a filmeket illeti. 

Az egyik legcéltudatosabb, legcoolabb férfi bw színészről köbö két hete azt is tudjuk, hogy ide hozzánk is jönne el forgatni (ha igaz a pletyka), de egyelőre még a Dhoom harmadik részéhez vesz fel jeleneteket Chicagoban. Pont ott.

A hét elején kezdtek neki. És azóta is ott ül a BMW mocin, ruhába meg sisakba meg mindenhogyan. Erről van most kép, nem olyan sok. De igazából nekünk ennyi is elég. Hiszen még az első résznél soha nem gondoltuk volna, hogy egyszer megéljük azt a napot, amikor Aamir Khannal a színészei között fog forogni a franchise. És tessék. Bumm.

Persze lehet lesz ebből még SRK vagy Salman Khan is később. Egyelőre ezt nehezen tudjuk elképzelni, Aamir jobb választásnak is tűnik. Vele inkább jobban el tudjuk képzelni a Dhoomot, mint velük. Örüljünk is annak, hogy most vele.

0 Tovább

End eksön!

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek