Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már megint mit találtál ki Imtiaz?

Ali, aki a Highwayben még nélkülözni volt hajlandó Ranbirt, de a következő filmjére már nem engedte el a kezét. Csak semmi kibúvó, és aztán így lesz a Tamasha. Vagy így készül az alant megtekinthető képkontent szerint. Nem is akárkivel, hiszen Deepika Padukoneval a másik főszerepben. Mindezt Korzikán forgatva. Szóval mivan? Jó leírom még egyszer lassan, és érthetően. Imtiaz Ali, Ranbir Kapoor, Deepika Padukone együtt. awesome threesome. Végem van, mint az U19-es focisták ebéjének. 

0 Tovább

Anushka, Ranveer, Isztambul

A D3 (alias Dil Dhadakne Do) Barcelonát maga mögött hagyva most már Törökországba borzolja az ottani helyi kedélyeket. Ugyanis Zoya Akhtar új moziját mindenhol nagy érdeklődés kíséri. Ha másért nem is, magukért a sztárokért. Akikkel egy-két jelenet között le lehet szelfizni, vagy csak ingyen ölelést kapni tőlük. Most éppen Anushka bepasiztam Sharma és Ranveer rövidhajú Singh voltak a "szenvedő" alanyok. Velük forog tovább a D3 már. Szóval ne essünk hasra, ha mégis találkoznánk valamelyikükkel Isztambulban.

0 Tovább

Már Anushka is ott van

A Dil Dhadakne Do forgatásán. Ami azok 'a helyek' közé tartozik (top5), ahol most a legszívesebben lennék. Mert nem is az az eszméletlen, hogy Zoya Akhtar rendez egy új filmet ilyen címmel (ami a korábbi filmjének egyik betétdala volt és odavissza vagyunk érte), vagy hogy olyan cast van körülötte, amitől mind a tíz ujjunkat megnyaljuk, hanem, hogy tényleg móka és kacagás (a 8 óra munka után) az egész, az lehet, tényleg öröm nézni ezeket a képeket. Nincs kétarc, olyakor fáradtnak tűnnek már, de élvezik, és ez majd a filmre is vissza fog hatni.

Meg az is érdekes, hogy a fénykezés nincs kitiltva teljes egészében a forgatásról. Nyilván a filmről magáról nem kapunk semmit spolieresen, de azon túl nincs olyan hét a mahurat óta, amikor ne ajándékoztak volna meg az internet népét akár csak egy képpel is. Most az az újdonság, hogy Anushka Sharma is betoppant, akit eddig még nem láttunk. Zoya4prez meg teamzoya. Az év filmje, lesz, jövőre. 

0 Tovább

Forgatás: Dawaat-E-Ishq

Attól, hogy még nincs meg már nincs Holi, lehet ünnepelni azt. Vagy úgy tenni, mintha. A Daawat-E-Ishq forgatásán ez meg is történt. Erről is van most képkontent idehelyezve a továbbiakban. A film szeptemberben nyit, és nemsokára az utolsó csapók is elhangoznak. Míg Aditya és Parineeti jodija érdekessé teheti az amúgy se közömbös YRF projektet. 

0 Tovább

PK

Delhiben forogva. Aamir ott az Anushka oldalán. De talán még ő beazonosíthatóbb kettőjük közül. Mert Anushka rövid hajjal még mindig olyan szokatlan forma. Viszont mindent elhiszünk Rajkumar Hiraninak, azt is, amit ki se mondott, az év filmjére pedig már csak fél évet kell várni. Mennnnnnnyit? 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek