Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Sparkasse is elbújhat mögötte

Prabhu Deva mögött. Aki, mintha csak tegnap táncolta volna be magát a szívünkbe a Kalluri Vaanillal. De hát már 2014 van. És ő meg se áll. Legújabb projektjében annyira nem hiszünk, Ajay Devgn-nal a főszerepben, lásd Action Jackson címmel, de mégis vevők vagyunk rá, csak és csakis miatta. 

0 Tovább

Enni volna jó itt

Az szent, a képet látva, hogy Sooraj Bharjatya nem fukarkodik majd az impozáns elemekkel, inkább túltolja, ha már. De nem is tehet másként, hiszen olyan színészek aláfelémellé dolgozik, mint Sonam Kapoor vagy éppen Salman Khan. Egyszóval nem lehet elkispályázni, de nem is teszi szerencsére. A helyszín valahol Karjatban.

0 Tovább

No twitter. No facebook.

A Fanból nem lesz egy Tamasha. Persze ki tudja, csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. De az biztos, hogy SRK következő filmje, Manesh Sharma rendezéseben a YRF nem bízza a véletlenre, és meg is hoztak egy olyan biztonsági intézkdést, amivel egyre több és több bw film él.

Ami annyit jelent, hogy forgatás előtt letétbe kell dobni a mobilokat evribádi, meg minden ilyen technikai kütyüt, hogy aztán senkinek se jusson eszébe seringelni egy gyengébb pillanatában. És ez alól bizony Shah Rukh Khan se kivétel.

A forgatás után nyilván már lehet sasolni az elszalasztott, múlasztott, elnemolvasott kontenteket. 

0 Tovább

És táncolni ki fog?

Lehet csak ez után kezdenek neki. De azért lárifári, hogy egy zenés-táncos filmet pont ilyen képpel vezetnek fel, mint amilyen lent látható itt. Sokféleképpen láttuk már magunk előtt, hogy ez a first look hogyan festene, így ugrálva, úgy csúszva, mozdulatok tengerében, erre a pincér (Varun Dhawan) egyszerűen csak bepróbálkozik a több mint fodrásznál (Shraddha Kapoor). Mintha a történet valakit is érdekelne egy ABCD 2-ben pl. 

1 Tovább

Itt egy címzene készül

Mégpedig a Bang Bang-hez forgatják. Erről a kép. Amin úgy néz ki, mintha Hrithik átvette volna a koreográfus stafétabotot, és mutatná, de hiszen fiúk így kell ezt, nem pedig úgy. Rólad nem is beszélve Kat, hol jár az eszed. Miközben a lányok összesúgnak a háta mögött. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek