Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Forgatáson: Bajrangi Bhaijaan

Amit tudni kell és lehet róla:

 Kabir Khan új politikai felhangú filmje, Delhiben forog éppen 

 A két főszereplő Kareena Kapoor és Salman Khan, akik a“Main aurr Mrs Khanna”, “Kyon Ki…” és a “Bodyguard”-ban is szerepeltek együtt már 

 Vendégszerepben csillog-villog: Nawazuddin Siddiqui 

 Bemutató pedig 2015-ös Eid-re van becélozva 

0 Tovább

Készül a Piku

És ki van a képen? 

Hát Amitabh Bachchan, aki így fog kinézni Shoojit Sircar legújabb és készülő filmjében. Ahol apaként lesz látható, míg lányát Deepika Padukone fogja alakítani. Irrfan Khan is ott lesz a moziban még rajtuk kívül, csak hogy a királyságosság mértéke még ennél is nagyobb legyen. Hiszen Shoojit, Big B, Dee, Irrfan meg ez a kép, mi kell még?

0 Tovább

Do

Vagy lehet Wazir lesz a címe Bejoy Nambiar új filmjének. Mert lesz új filmje, ha nem tudtátok volna. Én nem. Mikor ment el a világ mellettem ennyire, hogy erről lemaradjak. Hiszen Bejoy a Shaitannal már egyszer megmutatta milyen hatással tud lenni az indiai filmiparra, azóta is kultikus filmjét a Daviddel megközelíteni se volt képes, viszont itt a lehetőség, hogy helyére kerüljenek a dolgok, és kiderüljön melyik az igazi Bejoy. A Shaitan vagy a David rendezője? Persze ez utóbbi se volt kutyaütő, és ahogy kinéz a Do (Wazir) se lesz az. A Reliance támogatja, végre nagy színészekkel dolgozik, sőt a filmzenéket is nem más, mint AR Rahman szerzi majd.

A főszereplők meg Amitabh Bachchan és Farhan Akhtar lesznek. Atyaég....

Delhiben már forgatják, amihez a kép is dukál. De milyen. Soha ennyire nem lelkesedtem fekete-fehér dolgokért, mint most. Brilliáns. 

0 Tovább

TWM 2

Az első részt majdnem szerettem. Hát ha a másodikat már fogom. A Tanu Weeds Manu visszatér. Forgatják is rendesen. Most éppen Lucknowban (alant kép). Kangana Ranaut, R Madhavan és Jimmy Shergillel a főbb szerepekben. A történet meg tényleges folytatása az elsőnek, pár év csúsztatással megtoldva. 

0 Tovább

A rövid az új hosszú

Már, ami a hajtrendeket illeti. Meg amennyit értek hozzá. És ez most csak azért fakadt ki belőlem, mert éppen az előbb pillantottam rá Anushka Sharmara, aki a PK-ben kapott magának egy eddig soha de soha nem látott új külsőt. Ezt ni. És akkor lehet önszavazni, hogy kinek tetszik így, vagy nem így.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek