Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Colors Screen'13 - Priyanka Chopra performansz

Egy poszttal ezelőtt is akartam írni, de valamiért kimaradt, hogy Showtime. Apa elkezdődött. Awards awards hátán. Ilyenkor van ugyanis a szezonja. És nem csak nyugaton, hanem keleten, Indiában is díjazzák a legjobbakat. Picit máshogy, mint azt a nyugati ember látja maga előtt oszkárral meg hasonlókkal, de ez két világ, különböznek, el kell fogadni, így van jól.

Két díjátadó már lezajlott bwban, a Zee és a Colors, ezekről nemsokára összeszedjük a winwin listát, addig meg a kikerült performanszokat tessék ámulnibámulni. Bár hozzáteszem, hogy a most következő Priyanka féle inkább csak bemelegítés, ráhangolás, alapozás a többire, ami jön majd. Hiába is emelik fel fel és fel, a produkcióra ez már kevésbé igaz. Jóllehet nem rajta ment el, hello koreográfus, meg zenefelelős egyes, leülhetnek. 

0 Tovább

Hello! Hall of Fame Awards '12

Összefoglaló. Van benne lol kategória - lol győztes, egykét megérdemelt díjazott, indiana jones zene, címlap fotózás, és klisé interjúk vol1000. Tehát rendkívül izgalmas, eseménydús, bw színészekben gazdag a következő videó az awardsról hét percben. A többit kivágták inkább, yep. Madhuri Dixit meg gyönyörű, köszönöm, hogy elmondhattam.   

0 Tovább

Best jodi of the year: Shah Ruk Khan és Katrina Kaif

A Big Star szerint legalábbis. (NOT)

0 Tovább

Barfi menni Oszkár

Bréking nyúz: a következő, 2013-as Oscaron Indiát nem más, mint a Barfi! (made in bw) fogja képviselni az idegen nyelvű filmek kategóriájában. Hurrá. Őt indítják, ki mást mertek volna. 

A nagy cél, az álom persze a legjobb öt közé való bekerülés -lenne, ami legutoljára 2000 elején a Lagaannak sikerült éppen. Azóta pedig ez senkinek se nagyon akart összejönni. De most valamiért hiszek abban, hogy neki, a Barfinak van sansza bekerülni az elitbe.

Még akkor is ha bw rányomja a bélyegét. És tudom, hogy az Akadémia ezt nem komálja. Vagyis azt, hogy az indiai film túl indiainak tetszik lenni sokszor. Hangoztatják, hogy nem elég westes meg ilyesmi. Ilyenkor nevetek is nagyot, haha, senkiháziak kezében van az is.

Viszont így vagy úgy, nézem le az egész semmit, akkor is hatalmas dolog lenne, elsősorban a bwnak, ha Anurag Basu filmje helyet kapna a végelszámolásnál. Egyelőre a statok nem csúnyák, a storyline oszkárérzékeny, mitöbb elég nyugati is már, hogy ezt se igen tudják a szemére olvasni.

Mondom jó megérzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ha most fogadni kéne, fogadnék rá komolyan, arra, hogy Barfi menni Oszkár.       

2 Tovább

IIFA Awards 2012 - győztesek

Mint kiderült, az általam tudni vélt vasárnap helyett már szombaton gazdára találtak a díjak és szobrok a 13. IIFA Awardson, Szingapúrban. Nagy meglepetés igazából nem volt az este, köbö a Filmfare díjazottjait díjazták itt is. Ilyenkor azért elgondolkodom, hát akkor mi a fenének is kell ennyi gála már? Nem unom, nem arról van szó, ők se unják - táncolnak és énekelnek, de simán találhatnának olyan filmeket a 354543. awardson ami az előtte ikszen nem volt. Hiszen jó lett volna a Shaitant, a Dhobi Ghatot, vagy akár a Shor in the Cityt látni elindulni legalább az esélytelenek nyugalmával (vannak olyan jók, tényleg). Tudom-tudom, túl sokat kérek. Ez bw.

No mindegy. Most egy ideig uborkaszezon lesz awardsok nélkül. 2011 legjobb filmjeit már agyondíjazták úgyis-úgyis, az idei évnek pedig még csak a fele telt el. Valahogy megleszünk. Túléljük. A tovább mögött egyébként bújnak meg azok a bizonyos iifa nyertesek. Kitkat.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek