Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miből lett a ?

Ők is voltak ám gyerekek. Nem mindig csak a sztárság meg a színészség körül forgott az életük kereke. Ez biztos? Biztos. A képmontázs az itt következőkben erről árulkodik majd jól. Magyarán visszafordítjuk az idő kerekét, amikor még nem a kamera, hanem a fényképezőgép előtt ment a pózőrködés a számukra.

Ööö, az az igazság, ha nem lennének feliratok eléggé bajban lennék. Tippre három vagy négy lenne az, csak, amit biztosra mondanék. Pl: Srknak már akkor is ilyen feje volt, csak nem volt szuperhős szálkásra gyúrva, Katrina Kaif detto gyúrás nélkül. De Madhuri Dixit az elsők között lenne, akikre ráhibáznék, vagy Amitabh Bachchan is. John Abraham meg már akkor is hanyagolta a suitup témát. Vannak rajtuk kívül még soha nem találtam volna ki arcok, Rai vagy Chopra mindenképpen idesorolható. Ha meg a leglegleg kategória nyertesét kéne díjaznom, akkor egyértelműen Salman Khan lenne az.

0 Tovább

Jannat 2

Emraan Hashmi metrozik. Nyilván ez önmagában még nem flick - eltekintve attól, hogy tényleg mennyire használja ki utazásai során a tömegközlekedést - , de az hogy mindezt egy forgatás miatt teszi, na az már igen. Aaaa web úgy tudja ugyanis, hogy a Jannat című film folytatásához lőttek itt be jeleneteket, még november első hetében. Itt, pontosabban a Delhi Metro Airport Expressen (röviden csak DAME), azon a vonalon, ahol az egyik ilyen kocsiba költöztek be forgatás céljából. De ahogy az látszik, később azért még a gyönyörű állomáson (New Delhi) is tettek néhány kört. Érdekesség lehet, hogy minderről nem csak a linkelt képek, hanem a kocsikon az ajtók felett található dedikált aláírások (plusz üzenetek) is tanúskodnak. Tanúskodhatnak főként azoknak, akik éppen oda fel és leszállnak majd. Mert azt azért reméljük, hogy a feliratok még ott vannak, léteznek a mai napig, és nem csak promo volt habbal az egész. Olyanokat karcoltak fel egyébként, mint hogy csodálatos utazás volt, nagy élmény, ahol minden világszínvonalú, és csak így tovább.

A filmről. Az álmok rémálmokká válnak. Vagy valami ilyen alcímmel toldották meg a főcímet. Ami sokáig Informer akart lenni, de végül is csak egy kettessel lett gazdagabb az elsőnél. Mi tudunk róla eddig? A lead actor (EH fent) mellett a rendezői szék (Kunal Deshmukh) maradt még változatlan, szerencsé(nk)re. A női szereplő? A korábbit azt cserélik le ex Miss Indiara, szóval nem fáj a szívünk, a szemünk, még akkor se, ha az előző is eyecandy mappába való volt. A sztori továbbra is Arjun Dixit körül forog majd, aki az első részben még szerencsejátékos bukmékert alakított, most pedig már az illegális fegyverkereskedelemben fog utazni, az lesz a háttérben, ha minden igaz. Ez simán elképzelhető, miután AD olyan karakter volt, aki a hatalmas vágyaival az életét is eladta volna némi pénzért. Csak akörül járt az agya, ez pedig mindig bajba keverte, egészen addig, amíg meg nem találta a szerelmet, vagy az őt. Van pár ködös dolog, ami nem világos a folytatással kapcsolatban, pl a lezárt szálakat hogyan viszik tovább ide. Ez konstans fejvakarásra ad okot, de lehet nem is akarják majd megoldani, azt meg hogy. A bemutató 2012, a még képek a tovább mögött lapulnak. Az elsőt meg lehet nézni, jó döntés, megéri.

0 Tovább

Joker

A premier még csak jövő augusztus, de már most sokat hallani és olvasni róla. A minap éppen azt, hogy a rendező Shirish Kunder megtiltotta a mobiltelefon használatát a forgatásokon. Történt mindez azért, nem sokkal azután, hogy az egyik zeneszámról (Kafirana) kezdtek kiszivárogni a webre felvételek és képanyagok. Hogy is mondjam? Azért nem olyan nagy baj ez, kevesebb mint egy évvel a film forgalmazása előtt, de hát a rendező úr akkor se szeretne ilyet látni, s nem is akarja, hogy ez újra megismétlődjön vala, ő tudja na. Szerinte megéri várni rá, a filmre, ami a legutóbbi hírek szerint 95%-ban van kész, de a java csak most jön: a kilenc hónapnyi utómunka. Amire a speckó effektek és a 3D miatt van szükség. Oké, a filmkészítés nem verseny.

A Joker az első blikkek tanulsága szerint is, elég a képeket nézni (folytatás után még több), valami scifis, fantasys humoros kalandfilmes maszala lesz, amiből trilógiát szeretnének, és ami a maga nemében, műfajában, stílusában első ergo egyedülálló lesz - ezt ígérik. A sztoriról nincs sok info, a rendező úr titokzatos ebben is. De ha lehet hinni a webnek, akkor egy szuperhős mozira van kilátás, *ásít*, amiben meg kell menteni a világot Jokernek valaki vagy valami miatt *alszik*. Ezen felül van szó még globális felmelegedésről, holmi Japánról, vajmi harcművészetről, úgy kábé ilyesmikről. Persze a műfajhármas tovább szélesítheti még ezt a cselekménykört és szálakat is triplázhat bele, hiszen bármit megengedhet magának, itt ez a lényeg. Az megint más dolog, hogy bw eddig nem igen villogott ebben a más világban.

Színészek? Akshay Kumar (nem kedvenc annyira) mellette Sonakskhi Sinha (kedvencebb beauty) szerepel majd a szerelem képében, de ott lesz még Chitrangda Singh is, jóllehet ő csupán egy zene és egy tánc kedvéért. A két nő egyébként addig-addig harcolt az item songért, amíg mind a ketten nem kaptak egyet-egyet külön a rendezőtől. Háború volt ez, legalábbis a sajtó így fújta fel a lufit (igazság?). De legyen, hívjuk inkább dupla élvezetnek igen. A nézők jól járnak vele biztos. Velük igen, a kérdés már csak a filmen van. Bár addig még kilenc hónap. Mosolyt!

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.01.
2014.11.26.
2014.11.22.
2014.11.21.

Utolsó kommentek