Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Filmet forgatni rohadt nehéz meló ám

Habár Jacqueline Fernandez éppen a könnyebbik oldalát fogta meg a dolgoknak. Mert röviddel azután, hogy a cókmókját áthelyezte Malajziába (lásd Vikramjit Singh Roy c mozijában vendégszerepel Ranbir és Arjun oldalán) mindjárt ugrott egy hátast a legközelebbi függőágyba, ahonnan a kilátás festői. Az ejtőzést az instagram oldalán tette közzé, olyan hashtagek kíséretében, mint  

#roy #viewfrommyhammock #malaysia #islandlife.

Érdemes tehát követgetni.

0 Tovább

Ez nem csak egy kép

 Lehetetlen szavakkal leírni: jfpaédw 

0 Tovább

Forog a The Shaukeens

Akinek megvan és mond valamit is az 1982-es Shaukeen c. mozi, az most talán boldogabb már nem is lehetne (vagy éppen ellenkezőleg), hiszen Abhishek Sharma rendezésében bizony megkapjuk a kettőezertizenégyesített újra feldolgozott testvérét az idén. Amiben Akshay Kumar és Lisa Haydon főszerepelnek, de rajtuk kívül ott lesz még Annu Kapoor, Paresh Rawal és Anupam Kher is. 

A képen pedig egy amolyan Hasee Toh Phasee pillanatot sikerül elcsípnünk. A helszín meg Fokváros.

0 Tovább

ABHI TO PARTY SHURU HUI HAI

Már a Khoobsurat előzetesénél is felhoztam, hogy megütötte a fülemet az egyik dal. Ami szerelem is volt első hallásra. Azóta pedig már azt is tudjuk, ofisöl, hogy Badshah húzza el a talpalávalóját. Az ehhez készült dalbetétet pedig hamarosan láthatjuk. Egyelőre viszont be kell érni egy, a forgatáson készült képanyaggal, ahol az énekes, raper Sonam Kapoorral feszít be. 

0 Tovább

Már megint mit találtál ki Imtiaz?

Ali, aki a Highwayben még nélkülözni volt hajlandó Ranbirt, de a következő filmjére már nem engedte el a kezét. Csak semmi kibúvó, és aztán így lesz a Tamasha. Vagy így készül az alant megtekinthető képkontent szerint. Nem is akárkivel, hiszen Deepika Padukoneval a másik főszerepben. Mindezt Korzikán forgatva. Szóval mivan? Jó leírom még egyszer lassan, és érthetően. Imtiaz Ali, Ranbir Kapoor, Deepika Padukone együtt. awesome threesome. Végem van, mint az U19-es focisták ebéjének. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.01.
2014.11.26.
2014.11.22.
2014.11.21.

Utolsó kommentek