Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mozgólépcsős szelfit valaki

Biztos feltalálták már az ilyet, csak én vagyok lemaradva. Az ABCD 2 castja viszont nincs. Élnek a mának, forgatak, szelfiznek, minden ami a csövön kifér. 

0 Tovább

Készül a Piku

És ki van a képen? 

Hát Amitabh Bachchan, aki így fog kinézni Shoojit Sircar legújabb és készülő filmjében. Ahol apaként lesz látható, míg lányát Deepika Padukone fogja alakítani. Irrfan Khan is ott lesz a moziban még rajtuk kívül, csak hogy a királyságosság mértéke még ennél is nagyobb legyen. Hiszen Shoojit, Big B, Dee, Irrfan meg ez a kép, mi kell még?

0 Tovább

Hajtalan

SLB. Bajirao Mastani. De a haj már nem tart. 

Avagy Ranveer Singht új külsőt kap Sanjay Leela Bhansali új filmjében (itt a képen szabadul meg a dús hajától), ahol újra együtt dolgoznak, ők, meg Deepika is, meg még Priyanka se marad le. Ami oké unalmasnak hangzik, hogy már megint, de én egy Ram Leela reunionra bármikor vevő vagyok.

0 Tovább

Do

Vagy lehet Wazir lesz a címe Bejoy Nambiar új filmjének. Mert lesz új filmje, ha nem tudtátok volna. Én nem. Mikor ment el a világ mellettem ennyire, hogy erről lemaradjak. Hiszen Bejoy a Shaitannal már egyszer megmutatta milyen hatással tud lenni az indiai filmiparra, azóta is kultikus filmjét a Daviddel megközelíteni se volt képes, viszont itt a lehetőség, hogy helyére kerüljenek a dolgok, és kiderüljön melyik az igazi Bejoy. A Shaitan vagy a David rendezője? Persze ez utóbbi se volt kutyaütő, és ahogy kinéz a Do (Wazir) se lesz az. A Reliance támogatja, végre nagy színészekkel dolgozik, sőt a filmzenéket is nem más, mint AR Rahman szerzi majd.

A főszereplők meg Amitabh Bachchan és Farhan Akhtar lesznek. Atyaég....

Delhiben már forgatják, amihez a kép is dukál. De milyen. Soha ennyire nem lelkesedtem fekete-fehér dolgokért, mint most. Brilliáns. 

0 Tovább

TWM 2

Az első részt majdnem szerettem. Hát ha a másodikat már fogom. A Tanu Weeds Manu visszatér. Forgatják is rendesen. Most éppen Lucknowban (alant kép). Kangana Ranaut, R Madhavan és Jimmy Shergillel a főbb szerepekben. A történet meg tényleges folytatása az elsőnek, pár év csúsztatással megtoldva. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.01.
2014.11.26.
2014.11.22.
2014.11.21.

Utolsó kommentek