Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

No twitter. No facebook.

A Fanból nem lesz egy Tamasha. Persze ki tudja, csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. De az biztos, hogy SRK következő filmje, Manesh Sharma rendezéseben a YRF nem bízza a véletlenre, és meg is hoztak egy olyan biztonsági intézkdést, amivel egyre több és több bw film él.

Ami annyit jelent, hogy forgatás előtt letétbe kell dobni a mobilokat evribádi, meg minden ilyen technikai kütyüt, hogy aztán senkinek se jusson eszébe seringelni egy gyengébb pillanatában. És ez alól bizony Shah Rukh Khan se kivétel.

A forgatás után nyilván már lehet sasolni az elszalasztott, múlasztott, elnemolvasott kontenteket. 

0 Tovább

És táncolni ki fog?

Lehet csak ez után kezdenek neki. De azért lárifári, hogy egy zenés-táncos filmet pont ilyen képpel vezetnek fel, mint amilyen lent látható itt. Sokféleképpen láttuk már magunk előtt, hogy ez a first look hogyan festene, így ugrálva, úgy csúszva, mozdulatok tengerében, erre a pincér (Varun Dhawan) egyszerűen csak bepróbálkozik a több mint fodrásznál (Shraddha Kapoor). Mintha a történet valakit is érdekelne egy ABCD 2-ben pl. 

1 Tovább

Itt egy címzene készül

Mégpedig a Bang Bang-hez forgatják. Erről a kép. Amin úgy néz ki, mintha Hrithik átvette volna a koreográfus stafétabotot, és mutatná, de hiszen fiúk így kell ezt, nem pedig úgy. Rólad nem is beszélve Kat, hol jár az eszed. Miközben a lányok összesúgnak a háta mögött. 

0 Tovább

Kezd a Shaandaar is

Már forgatják Angliában. Ez lesz a 2015 - ös Queen, Vikas Bahl következő mozija. Amiről mintha írtunk is volna, az dereng, de az egyáltalán nem rémlík, hogy a jodiról is egyben. Pedig ez valami új lesz, és finomnak ígérkezik, hiszen

Shahid Kapoor oldalán Alia Bhatt fogja képviseltetni magát a Shaandaarban

Ami tök izgalmas. Eleve a rendező személye, az idei filgúd munkája révén, (az év egyik legjobb bw mozija, mondtam már), hogy Kangana renoméját, egoját feltornázta, és visszaültette a vip körhintára, az elit színészek mellé, társaságába.

És talán Shahidnak is jó tesz majd, jó előjel ez, hiszen mostanában romkomokkal, dramedykkel nem volt szerencséje.

Alia meg Alia. Amennyire ellenszenves volt első blikkre, most annyira bírjuk már. PL idei három filmjéből egyikre se tudunk egy rossz szót szólni, miatta se. 

0 Tovább

A film, ahol majd kiderül, hogy Shraddha tud táncolni

Vagy nem. De az biztos, hogy az ABCD második részében kipróbálja magát ilyen szerepkörben is, ahol a táncorgia a minden, és a minden a táncorgia. Varun Dhawan oldalán csapatja majd, vereti, és yolokázik már most. A forgatás már javában zajlik, erről is van képünk, a sequel pedig leghamarabb jövő ilyenkor kerül majd a mozikban. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.01.
2014.11.26.
2014.11.22.
2014.11.21.

Utolsó kommentek