Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A rövid az új hosszú

Már, ami a hajtrendeket illeti. Meg amennyit értek hozzá. És ez most csak azért fakadt ki belőlem, mert éppen az előbb pillantottam rá Anushka Sharmara, aki a PK-ben kapott magának egy eddig soha de soha nem látott új külsőt. Ezt ni. És akkor lehet önszavazni, hogy kinek tetszik így, vagy nem így.  

0 Tovább

A Sparkasse is elbújhat mögötte

Prabhu Deva mögött. Aki, mintha csak tegnap táncolta volna be magát a szívünkbe a Kalluri Vaanillal. De hát már 2014 van. És ő meg se áll. Legújabb projektjében annyira nem hiszünk, Ajay Devgn-nal a főszerepben, lásd Action Jackson címmel, de mégis vevők vagyunk rá, csak és csakis miatta. 

0 Tovább

Enni volna jó itt

Az szent, a képet látva, hogy Sooraj Bharjatya nem fukarkodik majd az impozáns elemekkel, inkább túltolja, ha már. De nem is tehet másként, hiszen olyan színészek aláfelémellé dolgozik, mint Sonam Kapoor vagy éppen Salman Khan. Egyszóval nem lehet elkispályázni, de nem is teszi szerencsére. A helyszín valahol Karjatban.

0 Tovább

Ausztria figyelem!

Főleg Innsbruck környékiek, mert a napokban elég nagy esély mutatkozik egy Sonakshi Sinha szpottolásra. Hiszen a színésznő ott forgatja ezekben a hetekben az ide vágó Action Jakcon jeleneteket, dalbetétet, akármit. Tehát akinek inge, az gyorsan vegye magára, és kutasson, keresse, mert nem minden nap kóricál az utcákon arrafele egy SS pl. Jóllehet bw szereti ezt a svájci és ausztriai helyszíneken való forgatásósdit.  

0 Tovább

Lássuk csak

A filmfare hivatalos twitter csatornáján jött velem szembe egy kép a Happy Ending forgatásáról, ahol a rendezők ( Krishna D.K., Raj Nidimoru) mellett a főfő színészek bújják a kamerát vagy mit, hogy láthassák, amit látniuk kell. Nekünk meg már a mozit kéne. Ki vagyunk rá éhezve, ahogy SAK a sikerre, a Humshakals betli után. Ha fele annyira lesz jó, mint a Shor in the City vagy a GGG, akkor már megérte belefogni, bár amúgyis.

Ami még a filmmel kapcsolatos és viszonylag új info, hogy a premiert előrébb tolták, és már november végén láthatjuk, a korábbi decemberi bemutató helyett. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.01.
2014.11.26.
2014.11.22.
2014.11.21.

Utolsó kommentek