Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dee szerva egy megy

Akartam más képet is megosztani a forgtásról, mert akad ott csomó, ahonnan ez is jött, olyan, mint ahogy Kalkuttában veszik fel a Pikut, már Irfan Khannal kibővülve, vagy Big B új külsejével csábít már, de a szív karma már csak ilyen. Engedelmetekkel. 

0 Tovább

Ma is tanultunk valamit: Virushka

Az, hogy a minap a Mumbai reptéren együtt látták Anushka Sharmat és Virat Kohlit véget vetett a több hetes találgatásoknak, hogy van e köztük több ruhánál. Van. Az alábbi kép beszél helyettem. És hashtag Virushka. Amúgy eszméletlen ez a szóösszetétel így, aki kitalálta jaj, de még tetszik is. Éljen az ifjú pár vagymi.

0 Tovább

Az év fotója

Arpita Khan esküvője alkalmából megelevenedett a tavalyi év visszafordíthatatlan bw nagy ölelése, amit akkor Salman és SRK produkált ki magából, mindenki legnagyobb megrökönyödésére. Most pedig már, hogy ennyire bele jöttek, elásták a csatabárdot, újra újráztak is kettesben, meg hármasban, ahogy azt a lenti kép bizonyítja. Mit is mondhatnánk? Elsőre még hú meg ha volt a szituáció, így viszont már nem is olyan érdekfeszítő. Persze innen már tényleg csak egy lépést választja el a merő fantáziánkat attól, hogy egy filmben lássuk majd őket vala.  

0 Tovább

Forog: Hamari Adhoori Kahani

Mohit Suri, az Aahiqui sequel és az Ek Villain után se pihen sokat. Hiába a szép, meg is érdemelt sikerek, kritikák neki, már nem csak azon töri a fejét, hogy mi legyen a következő lépése, hanem teszi a dolgát. Forgat, hogy aztán abból jövő nyár derekán már mi is láthassunk egy Hamari Adhoori Kahanit.

Ami pontosan legújabb filmjének címe lesz, a főszerepekben olyan nem kicsi nevekkel, mint Vidya Balan és Emraan Hashmi.

Ez utóbbi személye nem is jelenthet nagy meglepetést, hiszen összeszokott párosról van szó, akik korábban, a Murder, a Raaz, vagy éppen a Crook stb filmek alatt is együtt munkálkodtak.  

A HAK-ot most Dubajban sikerüt lencsevégre kapni. De Kalkuttában is ellátogatnak még, ahogy Amerikát se hagyják ki. A sztroriról meg annyink van, hogy Mahesh Bhatt (az író-producer) szüleinek láv sztoriját mesélheti el, ha igazak a hírek.

0 Tovább

Forgatáson: Bajrangi Bhaijaan

Amit tudni kell és lehet róla:

 Kabir Khan új politikai felhangú filmje, Delhiben forog éppen 

 A két főszereplő Kareena Kapoor és Salman Khan, akik a“Main aurr Mrs Khanna”, “Kyon Ki…” és a “Bodyguard”-ban is szerepeltek együtt már 

 Vendégszerepben csillog-villog: Nawazuddin Siddiqui 

 Bemutató pedig 2015-ös Eid-re van becélozva 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.01.
2014.11.26.
2014.11.22.
2014.11.21.

Utolsó kommentek