Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hai Ye Maya

 

Az elsőnél ez jobban tetszik, de ennek most sem a zene a fő oka. Inkább csak az, azért, mert van pár eddig nem látott jelenet is benne. S bár csak egy perces a hossza, viszont olyasmi, amitől még inkább akarod magadénak a király visszatérését. Bumm.

0 Tovább

Ek Main Aur Ekk Tu

Láttuk már azt, hogy milyen (az), amikor it eszközöket - lásd a történetünkben telefonokat többet - kitiltanak egy bwfilm forgatásról. Előveszik a színészeket, a stábtagokat, de az összeset a takarítóig bezárólag és a kezükből kiveszik a technikát, összegyűjtik egy zsákba, elzárják a páncélszekrénybe, hogy onnan a helyszínről egy kép, egy hang, se semmilyen valamire való kontent ne kerüljön ki már a webre idő előtt. A téma szakértője egyértelműen Shirish Kunder lett, ő tudna bővebben mesélni erről, hitelesebben, mert én csak prezentáltam hogyan képzelem el a helyzetet, vagy hogyan ha csinálnám, ha csinálnám. Szerintem jól! Még hogy szerintetek rosszul, nane? Abban azonban egyetérthetünk, hogy kissé paranoid megoldása a dolgoknak, olyan eltúlzott, de hát vannak még mazochista rendezők, oké. Meg vannak, akik nem azok, szerencsére, mi, a rajongok nagy szerencséjére, akik ennek, a korábbi bezárkózó felfogású politikának a szöges ellentettjét képviselik, mint ahogy arra az Ek Main Aur Ekk Tu esetében van is példa. Ami érdekes-ebb. Lássuk.

0 Tovább

Zara Dil Ko Thaam Lo

 

A Zara Dil Ko nem más, mint a Don 2 első zenéje (annak promoja) úgy másfél héttel a hivatalos filmzenei korong megjelenése, és másfél hónappal a film premierje előtt. Vártunk már rá, oly régóta, hallgassunk is bele. Háááát #szájhúzásazvankissé. Szeretném, próbálnám szeretni, de nem megy. Többször is visszajátszottam, mert van benne valami, jól kezdődik, de aztán egyszer csak unalmas lesz, amit a meggyőző refrén se tud élvezhetővé varázsolni a fülemben. Oké, mentségére legyen szólva az énekhangok nyerők, adnak hozzá pluszba ilyen sejtelmes hangulatot, nem az a fő bajom. Talán instrumentalba nagyobbat szólna, úgy meg lenne a dallamtapadásos jellege, a Shaitan Balija kiváló példa erre. Persze ettől függetlenül a végleges verzió még lehet jó, és a többi don2zene is karcolhat majd rajta kívül. De egy szó mint száz, egyelőre ez csalódáska. Amiért azonban kijár neki pacsi, van olyan, az a videoanyag, amit csak szeretni lehet. Meg Lara Duttat benne, aki igazán szexi és tesz arról, hogy elrabolja a tekintetemet meg a figyelmemet a zenéről sokadára. Oh. Deeeehko Don.

0 Tovább

Do you believe in miracles, Don?

 

"Who says that there are no miracles, Look at me carefully “ #5

0 Tovább

Make some noise for the Desi Boyz

A Rockstart már levajaztuk az előző körben, így következhet a hónap másik nagy durranása bwban. Dobpergés.mp3, a Desi Boyz. A pro romance ergo promance az egyik lead actor szavaival élve is rockolni fog. Talán azért, mert nem lesz az a tipikus bwfilm - ahogy mondja. Thinking... Tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz. Csak annyi biztos, ettől a kijelentéstől még nem lesz blockbuster a film, főleg ha azt nézzük, ki (India) a célország. De mondok mást. Műfajilag sem könnyű besorolni valahova. Bár ez bwfilm esetében nem akkora baj. Azt írják rá, hogy akció-vígjáték, a wiki ezt dobta legalább is, ahhoz sorolják be, amibe még dráma is vegyül, teszik hozzá máshol. De a színészek közül vannak akik inkább dramedynek titulálják. Ez utóbbi jobban is tetszik, ismerve a storylinet. Ami arról szól, hogy miről?

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek