Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Salman in Action

 

A Singham óta tudjuk, nem csak norris van a világon. Sőt. Chulbul P. Pandey is képes rendet rakni, valahogy így. Macgyver módra használ fel mindent ami kezelába ügyébe akad, miközben jön az ellen vele szembe. #guiltypleasure

0 Tovább

A vendég: Lady Gaga

Aki meg kérdez: Shah Ruk Khan. Ők ketten beszélgetnek egy jót, úgy mindenféléről. Egyelőre 12 kiragadott percben, de van ez több is, csak az még nem elérhető. Amit itt és most láthatunk ebben a vidben, az az, hogy először is India legnagyobb és legismertebb színésze tanítja az énekesnőt hindiül. Main Tumse Pyar Karti Hoon ugye (erről nekem pl mindig a Salaam-E-Ishq jelenete ugrik be).

Majd becsúszik egy that awkward moment jellegű kveszcsön a közönség soraiból, mert mégis a show show marad. Aztán Srk saját elmondása szerint nem túl drága óráját adná ajándékba Gaganak, de ő inkább kiosztja valakinek ott a nézők közé. Szép dolog vagy mi.

Mindezt követi egy "jajdejó az új filmed" szintű tiszteletkörözés oda-vissza, meg a reinkarnáció téma. Ami micsoda véletlen, oh, pont Indiában, pont Skrval. De mégis, ahogy Gaga is mondja, ezért más országban őrültnek tagelik, itt meg nem, s ezért lesz érdekes mindaz, amit elmesél ezzel kapcsolatosan. Végezetül még szóba kerül a név és a férfi alteregó kérdése is.

Engem azért kíváncsivá ébresztett, hogy milyen lehet vágatlanul, úgy egészbe... 

0 Tovább

Don may not ask how his friends are doing

.... but he always keeps news of his enemies. (Don mondja vol9)

0 Tovább

Mujhko Pehchaanlo

Pontosan ilyenre gondolok akkor, amikor azt mondom a Don 2-t nem a zenéje miatt fogjuk szeretni, hanem más miatt. 1:30 után úgy voltam vele, hogy na már most ha megnézhetném, most meg is nézném, úgy az egészet. Most. Miért? Farhan Akhtar miatt. Meg azért, mert Don a király visszatér. A mester, a badass, aki már az első részben is megmutatta hányas a kabát. De itt hosszú hajjal az őt alakító színész: Srk még jobban büntet. Hiszen így még nem nagyon láttuk őt, vagy csak régen fiatalon. Miközben nem is rasztás, agyonnyalt style satöbbi ez, pedig itt még olyan is lesz, egy filmen belül. Ami meg az akció részét illeti, osztás van rendesen. Hát így kell egy helyben ülve forgószékben pörögve ellent irtani. Nincs több kérdésem.

0 Tovább

Dil Ye Bekarar Kyun Hai

Go for players. Legutóbb még a dábtep volt soron, most azonban már visszaváltottak a lágyabb, indiaibb vonalra a Players mozi promojának sokadik fázisában. Tetszik. Ahogy az egész soundtrack is kezd egyre jobban a többszöri replay után. Nagyon színes, vegyes a műfaji felhozatal a korongon, elég csak ezt meg a korábbi Jhoom Jhoom Ta Hun Maint nézni, hallgatni. Nagy a kontraszt, de pont ettől lesz jó szerintem. Nem csak azért, mert mindenki megtalálja azt, ami neki kell, amit szeretne, hanem mert sokkal izgalmasabbá teszik az egész albumot. Nincs egy dallam végig, az unalomperceknek lőttek. Sőt. Még a remixek is fogyaszthatóak, pedig azok ellen vagyok állandóan. A videoról meg. Masakali is back. Ott annál a jelenetnél (0:25) nem kicsit elmosolyodtam. Sonam Kapoor gyönyörű, a fiatalabb Bachchannal meg jó párost alkotnak, de ez a Delhi-6 óta már nem újdonság. Kedvenc.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek