Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ricky Bahl must die

 

Akinek megvan a posztcím az azért, akinek meg nem az azért nézze az LvsRB előzetesét. Röviden arról szól, mint a reklám. És tessék. Lucknow [snitt], Mumbai [snitt], Delhi [snitt], de a Ricky Bahl charm még mindig tart. De még mindig, és még mindig, majd összesen 17 városon keresztül. Ez bizonyíték. Ellenállni neki lehetetlenség, 28 nő nem is tud, az ő pénzük bánja persze. Aztán jön az a bizonyos 29. ergo színre lép Anushka Sharma bikiniben...Wow. Képszakadás. Mi is lesz itt a történet, hol, kivel? Nem tökmindegy? Nagyon ismerős, kiszámítható, a zenéje se klasszik, de ettől még lehet fun! Igazam van vagy igazam van? 

0 Tovább

Ghost előzetes


Past never dies, it kills... A Ghost Puja Jetinder Bedi első filmje lesz. Egy horror, ami az utóbbi idők legdrágábbja is bwban. Most itt a trailer hozzá, amiben megvan minden, ami ehhez kell. Nézzük csak, kórház, titokzatos gyilkosságok, repkedő szellemek, halottak, vér, amikből várhatóan sok, több és még annál is több lesz majd a film során hatványozottan. Egyelőre ez van, egyszerű lesz, annak néz ki, nem is akarták túlbonyolítani, minek is persze. Jó klisésnek klisés, de nem olcsófajta, az még lehet.

Bár a Ghost mentségére legyen szólva, bw nem erről a műfajról ismert. Nem mentegetem előre, hiszen mégis ennek ellenére azért lehet látványosnak látványos, ahogy azt rendező is állítja. PJB szerint amúgy szükség is van valódi horrokra (Indiára leszűkítve), a nézők azt igénylik, akarnak valami frisset látni, valami újat, ebben meg van igazság. Az ő célja ennek megfelelni és szórakoztatni. Persze a(z indiai) rendezők szeretik különösnek látni a filmjeiket, másnak, mint a többit, az divat ottan.

Ebben az évben a Ghost a negyedik bwhorror. Volt már 3D-s is, lásd a Haunted pl., de ez most csak cgivel lesz felturbozva, csak. A filmtétel a hírek szerint felkeltette sok ország érdeklődését, köztük UK-t, Latin-Amerikát, Délkelet-Ázsiát meg Eu néhány országát is. Való igaz, hogy a közönség étvágya növekszik a műfaj iránt, miután az ma nem éppen virágkorát éli. Ezért is fordulhat az elő, hogy kikacsint olyan helyekre, ahol talán nem az n+1 megszokottat találja meg magának újra és újra.

Mi csak reménykedni tudunk, ahogy a stáb is, hogy szeretni fogják, nem hiába. 

0 Tovább

Jazba

 

Tessék, a Ladies vs Ricky Balhnál próbálják a hétkezdést jobbá-szebbé tenni. Rémlik, egy héttel ezelőtt is volt video song trailer, és mára is érkezett egy. Nesze neked hatefő. A Ranveer féle után itt és most Anushka Sharma kapott 3 percet, mint a lédik egyike. A zene az nem akkora jóság nekem a számomra, sajnos. Nem fogott meg, pedig az Aadat Se Majboor akkor a hét zenéje volt. Na ez nem lesz az. A Jazba hajaz is egy picit az egyik 3Bs (Band Baaja Baaraat) zenére, ami még nem lenne baj, csak hogy messze van tőle, minőségügyileg (bár a 3Bs muzsikák se voltak elsőre kedvencek, aztán mégis azok lettek). A visszatérési, játszási faktor nincs meg benne egyszerűen, de a video, azaz AS miatt megteszem majd később. Amit azonban öröm látni, a helyszínek, a tánc, s a zenét is idesorolhatom végülis akármennyire olyan amilyen, mert igazi bwfilmet ígérnek, nem mást.

0 Tovább

Don says

 

” I don’t have the passion to kill anyone , I just do it because I am forced." #tgif

0 Tovább

HBSRK

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek