Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Action Jackson trailer

Nagyon baba. Prabhudeva a remake készítés Cristiano Ronaldoja. És lehet sírni, hogy soha sem fogy ki, már unjuk is valahol legbelül a sok dél-indiai feldolgozást, de a trailer ennek a szebbik arcát mutatja. Hogy közbe van is miért lelkesedni, ha erre kerül a sor újfent. PD meg a garancia, aki ez előzetes láttán még akár Ajay Devgnt is közelebb hozza hozzám. Mert alapjáraton akármennyire nem csípem a színészt, ezt most eladták vele. Kicsit nyílván túlhúzott az egész, de ahogy beleépít elleneket az autóba, ahogy badassnak tetszik lenni, vagy vállára veszi a már nem gondokat, közben felszedi Sonakshi Sinhat, az nekem guilty pleasure. 

0 Tovább

Detective Byomkesh Bakshi teaser

A desi Sherlock itt van, elsőként itt van. De igazából hagyjuk is a Holmes fétist, az egy másik világ, annak vígadjunk inkább, hogy bw megint képes Dibakar Banerjeenek hála egy olyan műfajjal bővíteni az amúgy se szürke palettát, ami hiánycikk arrafele. A direkt nyomozós mozik nem hétköznapiak, a Kahaani is több, más volt ehhez képest. Ezért is jó látni, meg hogy teaser se altat, marhajónak fest. 2015 pedig Sushant Singh Rajput éve lehet. Csomó nagy dobással a tarsolyában, ez is ott terpeszt. Nem félek, vagy féltem, se őt, se a filmet. Jó kezekben volt, szerintem képes lesz megugrani a lécet.  

0 Tovább

The _desi_ Devotion of Suspect X

Nem hiszem, hogy Saif lesz az indiai Matthew Mcconaughey, de legalább megjött az esze, és két Humshakali vígjáték mellett olyan filmeket is vállal, mint amilyennek Keigo Higashino könyvének, a The Devotion of Suspect X-nek bw feldolgozása, adaptációja hangzik első látásra. Az meg csak hab a tortán, hogy az a Sujoy Ghosh rendezi majd, aki a Kahaanit is. Több mint ígéretes. Lefordítva: rá vagyok izgulva, már most.

0 Tovább

Happy Ending trailer

Ha fele annyira lesz móka, mint a GGG volt a rendező párostól, már megérte. És valahogy hiszek is ebben, bennük, vagy inkább abban, hogy ez rossz nem lehet. Vagyok is elfogult, amire trailer csak ráerősít, hogy a fiúk tudják mit csinálnak. Romkomot egyszóval. Pár cameoval megdobva, kaliforgiát indiai módra, első fülre zamatos zenékkel. SAK karrierje és renoméja megmenekülhet a csúfos Humshakals betli után, a Sachin-Jigar is cámingbek, Govindáról nem is beszélve. Filgúdnak tetszik lenni, az év filmjeként számítok rá. Hajrá. Amúgy miről szól a boldog befejezősdi?

- SAK élvezi az írók nagyszerű életét (csajok, pénz, yoloka, partika vonatról nincs leszállás)

- Egészen addig, amíg rá nem jön, hogy az mégse olyan nagyszerű

- Kell B-terv

- Jön is Govinda

- Közben szól a Hííílkénácsónácsó

- Ileana meg simán csak szép

- A fagyis jelenetnek üzenem challenge accepted

- Majd elhangzik a kulcsmondat: Different is nothing

- És akkor cast-felvonulás, mennyi cameoval

- Ileana nagyon kitenné, de nem tudja, és ez még vicces is

- Bhenchod

0 Tovább

Katrina Kaif Londonba költözik

A Madame Tussaudsba teszi át a székhelyét. Nem ő, csak majdnem.  A viaszfigurája. Mert a színésznő megerősítette azon híreket, hogy a következő bw színész (vannak már páran), aki helyet kap ott, az ő lesz. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek