Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Schwarzi biztosan ott lesz

Az egy hét múlva esedékes Ai c. mozi zene bemutatóján és megnyitóján. Amiket egyébként AR Rahman szerzett. A filmet pedig Shankar rendezi, ő az Endhiranból lehet ismerős.

 A főszerepben Vikram és Amy Jackson lesz látható. 

Egy szó, mint száz, a Terminátor Chennaig repül, meg se áll addig, csak azért, hogy részese legyen, részt vehessen ezen az extravaganzva eventen. A következő videóban el is mondja, hogy erre készül már nagyon. Várja, meg vágja a centiket. 

Addig meg Astalavista.

1 Tovább

Sonali Cable trailer

Mondják, az internet jó biznisz. Ezt azok a fiatalok is osztják, akik Mumbaiban ebbe fektetnek aztán bele a Sonali Cable c. moziban. Jelige lehetne, hogy széles sávat mindenkinek. Meg hogy a kis emberek nagyot mernek álmodni. De csak egészen addig, amíg meg nem jelenik, keresztezi az útjukat Anupam Kher. 

Charudutt Acharya rendezésében elkészült film október közepén kezd a vásznon. Komolyabb arcok, húzónevek nélkül. Anupamot leszámítva (meg a soundtrack szezőit). Hiszen Rhea Chakraborty, vagy Ali Fazal még inkább a bé ligában játszik. És egyelőre nem látom azt, hogy ettől a filmtől ez megváltozna. 

Mert igaz, hogy a történet nem bw hétköznapi, ez jó, de a trailer meg az, ez meg nem jó. Ergó elhiszem, hogy van több ennél a Sonali Cable-ben, de hogy ez (a hipotézis) nagy vásznat nem ér egyelőre, meg megannyi rúpiát, az fix. Hajrá tehát dalelőzetesek, rajtuk a sor.

0 Tovább

Yaan trailer

Vannak olyan filmek, mint amilyen ez itt, a Yaan, Ravi K. Chandran rendezése, amit lehet már bemutattak, de az is lehet, hogy még nem, csak annyi biztos, hogy majd látni kell. Mert a dél-indiai masalák továbbra is élen járnak, ha erről a műfajról, annak ígykészültjéről esik a szó. Baromi kedvcsináló az előzetes, Harris Jayaraj meg bár összepritamozta (lopkodta) a filmzenéinek felét, de ez így is kihagyhatatlan néznivaló jóságnak tűnik Jiiva, Thulasi Nair, Nassar, és Prakash Raj főszereplésében. Ja és mondtam már, hogy a dél-indiaiak eszik és iszák a maszalá készítést. Megfizethetetlen. 

0 Tovább

Aao Na

Nem tudta überelni anyádat, akarom mondani a Bismilt, ami pokolian zseniálisra sikeredett, de azért már az előzetes alatt is szépen szólt Vishal legújabb dalbetételőzetese az Aao Na. Igazából talán csak a látottak hagynak maguk némi kivetnivalót, azok után, hogy a legtöbb jelenet már megvolt a trailerben elsütve. Pár új snittel kiegészítették azért, de nem feltétlen baj az, ha nem akarnak árulkodni túlságosan, hanem meghagyják azt a mozira. Egy biztos, a Haider eléggé lehúzós lesz, darkos, úgy kell majd nekiállni, de Vishal ezért Vishal, a Haider meg ezért lesz hűebb Hamlet feldolgozás.     

0 Tovább

Alia Bhatt as/in Genius of the Year

Rossz választ adtál? Hülyét csináltál magadból? Mém lettél? Ne is foglalkozz vele sokat. A sírás helyett nevess magadon. Alia Bhatt pedig ezt tette, de milyen szenzációsan.

Bő három hónapja történt ugyanis, hogy a Koffee With Karanban Rapid Fire módban (showismerők előnyben), keretében megkérdezték tőle ki is India elnöke, amit ő nem tudott jól. Ez pedig aztán elég volt ahhoz, hogy ő legyen az internet trolljainak bajnerbálinti ottani kinevezett helytartója.  

Az All India Bakchod (AIB) volt segítségére. Akikkel ilyen áldoku stílusban viccet csináltak a lufiból, amit óriásira felfújtak azóta Aliaval és az ő nemjóválaszával kapcsolatban. Készítettek egy közel 10 perces videót, amiben bemutatják mi történik a színésznővel mindjárt a show után.

Interjúvolják, látjuk a családot rajta szakadni, a kollégákat is beleértve, de nem sokáig, mert Alia a sarkára áll, és jön a Faraday Faraday.

Tetszikelem.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek