Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Forgatáson: Bajrangi Bhaijaan

Amit tudni kell és lehet róla:

 Kabir Khan új politikai felhangú filmje, Delhiben forog éppen 

 A két főszereplő Kareena Kapoor és Salman Khan, akik a“Main aurr Mrs Khanna”, “Kyon Ki…” és a “Bodyguard”-ban is szerepeltek együtt már 

 Vendégszerepben csillog-villog: Nawazuddin Siddiqui 

 Bemutató pedig 2015-ös Eid-re van becélozva 

0 Tovább

Tevar trailer

R. Rajkumar feltöltve. Csak annyi difivel, hogy Tevarnak nevezik, és a telugu Okkadu remake lesz. Amúgy százszázalékosan fedi le a kitaposott, jól bejárt ösvényt. Még egy képkockára sem nyúl mellé, hogy talán máshogy kéne. De ez egyszerre átok és áldás. Történet szempontjából újat nem kell keresni benne,

 és tolmács sem kell a megértéséhez 

Az ördög majd itt is a részletekben veszik el. A színészekben pl. Bár ezen a téren sem fényeskedik Amit Sharma jövő év elején bemutatandó filmje.

Hiszen Arjun Kapoor szeretne lenni egy új Salman, de még sokat kell tanulnia, és nem is biztos, hogy az ő válla ezt majd elbírja. Mert nem lesz az oldalán most egy Ranveer, vagy akárki. Persze volt neki wannabe hero kaliberű (Ishaq...stb) korábbi mozija, de egyikben sem éreztem azt, hogy eléggé felnőtt ehhez. Sonakshi meg Sonakshi, minden második, harmadik próbálkozás érdekes, a többi úgy van. Bajpayee meg badass. 

Azért ez alapján nem rohannám meg a kasszákat, mert hű de kéne.

0 Tovább

Zid trailer

Vivek Agnihotri pszichothrillerének trailerében megkaptuk azt a versenyzőt az évben, ahol a legnagyobb az előfordulási esélye az egy képkockára eső adult contentek számának. Barbie Handa (PeeCee kuzin) debütálása ilyen szempontból lehet igazán csak érdekes, ha már a történet a való életben már sok lenne, ahogy nők feszülnek egymásnak de komolyan egy férfi miatt, vagy valami hasonló. Bemutató november végén, már akit érdekel.

0 Tovább

Hey Haider

A Haider hiába nem tűnik tipikus fesztivál filmnek elsőre, mégis csak helyet kapott az egyiken a napokban, hogy megmutassa magát.

Mégpedig a rómain, ami élből nagy szó egy bw filmnek, hát még egy eléggé elvont, Shakespeare feldolgozás tükrében.

A legkirályabb még is az lett az egészben, hogy nyert is valami díjat mellé, hozzá Vishal csapata.

Tapstaps, gratula, mindig öröm ilyet olvasni.

Amúgy ezt a díjat korábban olyan filmeknek ítélték, mint egy Dallas Buyers Club éppen.

 

0 Tovább

PK teaser

Ez valami más -írja valaki a videó alá. Majd más reflektál, hogy mégis mit vártál? És tökre jogos. Mert egyrészt Rajkumar Hiranival van dolgunk, másrészt az eddigi hírek, promo anyagok sem hazudtak, mentek mellé, hogy ez fura lesz, ami bók.

Bár azért az előelőzetes után sem lettünk túlságosan okosabbak vele, a filmmel kapcsolatban. Anushka elnarrálja, hogy ki a főszereplő, csak röviden-tömören, aztán ennyi. De nem baj, mert így megmarad még sok-sok kérdőjel, hogy érdekeljen. Arra viszont pont elég volt a teaser, hogy fenntartsa és előmozdítsa a kiváncsiságunkat.

És igaz, hogy első blikkre a furábbnál is furább volt. De aztán elkapott egy érzés, hogy ennek ilyennek kell lennie, ehhez ért Rajkumar. A 3 Idiots is olyan volt, ami előtte és azóta se semmi más. A PK is hasonlónak látszik. Ahogy maga a főhőse is unikum. Lássuk. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek