Igaz kicsit megkésve jelentjük be és kürtöljük világgá, de remélem azért a sok várakozástól nem nőtt szakáll az arcotokra.

Tehát az első három hónap legleglegleg filmzenéit szedtük most egy kupacba, hashtag aenlbfz, hogy azokból majd - a tervek szerint és ahogy az már szokás - az év végén egy vagy kettő vagy több jó eséllyel induljon az évzene címéért.

De mielőtt még elkomolykodnánk, azért be kell ismerni, hogy nem csalódtunk bwban most se. Beröffentette az évet, jóllehet mindjárt nem kapcsolt ötösbe, viszont azért a 11 dal is jól mutatja, hogy volt kiből és miért és mit és minek választani. Eggyel kevesebb pl már szívfájdalom lett volna, de eggyel több meg csak önámítás meg bw seggén való szivárvány feltolás, hogy mennyire de annyira megcsinálta.

Persze pezsgőt bontani jöttem, örülni nekik, meg velük együtt, őket hallgatva, mert ez a 11 tette teljessé, színessé, élvezetesebbé ezt az időszakot, azokat a filmeket, meg úgy mindent.

Gondoltam meg is indoklom, de igazából rájöttem, hogy azzal, hogy most itt vannak, már az elég magyarázat. Nyilván szubjektív, és van sok olyan, ami még számomra is meglepő, és az echte indiai kifordulna magából ha látná, de ha tehetném, se akarnám megváltoztatni semmi rúpiáért.

Nagyon kedvencek. Nagyon magasak. Nagyon desik. Az enyémek. A tiétek. Az övék. Mindannyiunké. Ragadjatok is fülest, vagy ne is, inkább hozzátok a frászt a madarakra, a szomszédokra, seringeljétek, twisteljetek, rázzátok a tooht, járjatok esőtáncot, vagy amit csak akartok, és kijön belőletek, amikor ezeket a szuper dalokat hallgatjátok. Mert hallgatjátok. Mert miért ne.

u.i: a dragontape a zeneszállító, a dalok meg előzetesek, csak így rövidre fogva