Aminek a hírekkel ellentétben nem a Teri Meri Kahani a címe. Nem az, nem, de más sem. Egyelőre csak cím nélküli projekt, de whatever, mert már most hatalmas várakozás előzi meg. A bw rajongók körében, akik türelmetlenül ülnek a seggükön (én is ott vagyok valahol, jelentkezem) és vágják a centit, számolnak vissza nap mint nap a bemutatóig. Jogosan kérdezheted most tőlem, hogy mire fel ez a nagy hype?

Válaszolok is rögtön. Két oka van.

Egyrészt a rendező, annak személye miatt. Ő az ugye, aki a Hum Tummal és a Fanaaval bizonyította, hogy érti a dolgát, ha filmkészítésre adná a fejét. Másrészt ott a cast, akik lázba hozó faktorok a várakozás a megnézés miértjében. Ugyanis, tudniillik név szerint egy Priyanka Chopra és egy Shahid Kapoor viszik el a főbb szerepeket a közelgő noname moziban. Ami páratlan. Nem azért, mert először szerepelnek így együtt egymás mellett, hanem mert a Kamineyben olyan jók voltak, hogy az egy újrázásért kiáltott. És azt hiszem egy láv sztori erre a legalkalmasabb, megfelelőbb alternatíva.

Mert Kunal Kholi mi mást készítene hello! Persze az ő érdeme is, hogy sikerült ezt a nyerő párost újra összehoznia ezért az időtlen romantikus történet kedvéért. Amiben a hírek szerint modern és régi korokat átívelő párok szerelmi meséjét követhetjük majd figyelemmel.

Infomorzsák, fél információk vannak, lehet olvasni össze-vissza. Más kérdés, hogy ezekből mennyi az igaz tartalom. De ami van és megtalálható az a következő. Az egyik szál, történet 1960-ban fog játszódni. Itt Shahid zeneigazgatót, Priyanka meg feltörekvő színésznőt fog alakítani. A másikban pedig 1910-ig megyünk vissza. Punjabba. Erről a részről csak annyi derült ki, hogy annyira megváltoztak azokhoz az időkhöz képest a domborzati viszonyok, hogy végül nem tudtak ott forgatni. Tehát kénytelenek voltak saját maguk Munish Shappalal az élen felhúzni, építeni egy akkori Punjabot.

Ami biztos, twitteren satöbbi megerősítettek a felek, hogy a film forgatásának utolsó ütemezése is lezajlott már időközben. Négyszeres Shahid-Priyanka avatart ígérnek a rajongóknak. Akiknek a bemutatóra még várni kell, egészen nyárig. Képek azért vannak a tovább mögött. Várjuk!