Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arjun Rampal a Chakravyuhban

Egy komoly bajusz társaságában. Aha. Már megint? Mert amikor először megláttam, így, azonnal eszembe juttatta a Times of India pár hónapos cikkét, amiben pont ezzel foglalkoznak, hogy a moustache mennyire visszatért már bwba, a színészekre. És most itt erre az újabb példa. Ja, hogy Kollywoodtól veszik át a kinézetet? Ejnye. 

Arjun egyébként annyit mondott erről, hogy a bajusszal meg azzal a hajjal a tipikus rendőrt testesíti meg név szerint Adil Khant, aki a Naxalite mozgalommal szembe megy majd. És hogy a végeredmény, amit itt alant látunk, a rendezőnek Prakash Jhanak elnyerte a tetszését. Szóval az a lényeg? Ja, de mennyire... hogy nem.  

   

0 Tovább

Ishaqzaade Ishaqzaade Ishaqzaade

Meg még ugyanennyiszer. Hangzik így el a film címadó dalában. Ami Amit Trivedi korrekt (filmzenei) korongjáról való. Az igazság az, hogy találunk jobbat ott ennél, ha nagyon keresni akarunk, de ha nem, akkor ez is egy jó választás tud lenni. Különösen ezekkel a képsorokkal maga mögött.  

0 Tovább

Ishaqzaade új poszter

Még mindig festett, miközben a filmből kedvenc jelenetünk rajzolódik ki rajta. 

0 Tovább

Photoset

Arjun Rampal az Aalim Hakimnal kap új hajat a Chakravyuha filmhez; Priyanka Chopra Katy Perryvel villásreggelizek; Srk meg a krikett csapatáért a Kolkata Knight Ridersnek él (ha nem cigizi szét magát az izgalomtól, ejnye) ezekben a napokban, hetekben. Szürke hétköznapok vagy mi rovatunkat látták. 

0 Tovább

DJ Arjun Rampal

Ha már a színészkedés nem fizet. Lehetsz te is lemezlovas. Csak a CAPS LOCKOT ne felejtsd el lenyomni és akkor menni fog ez, Arjun. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek