Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arjun: Run away

A Rude Boy és a Thuli Thuli (tamil muzsika) szerelemgyermeke. Pacek.  

0 Tovább

First Look: Inkaar

Ahol és amiben Chitrangada Singh szexuális zaklatással vádolja Arjun Rampalt. De azért nem lesz ennyire egyszerű a történet, legalábbis Sudhir Mishra, a rendező (Yeh Saali Zindagi) állítása szerint. Mert annyit elárult, hogy lehet fordul majd a kocka, és nem is az lesz a rossz, akiről azt hisszük végig. Hiszen ahogy mondta, mindig van egy másik oldal, meg a sztereotipiák is hazudnak abban, hogy ilyenkor általában a férfi a hibás, de persze es se minden esetre igaz. Vagy igen, vagy nem. 

Az Inkaar tehát két különböző szemszögből (férfi és nő) vizsgálódik majd, de csak 2013 januárjától. Addig meg képek vannak, egyelőre, hogy szokja a szemünk a vezető színészeket így együtt. A helyzet az, hogy nekem már sikerült is, szép páros.  


0 Tovább

A star is born, Arjun Kapoor

Az októberi Filmfare címlap-birtokosa az Ishaqzaadeban debütáló színész, aki azóta már (újabb) YRF felkérést kapott ugye, hogy Ranveer Singh oldalán valami igazán machos filmet csináljanak majd a jövőben.     

0 Tovább

A Gunday főszereplői lesznek pedig

Arjun Kapoor és Ranveer Singh. Ami már csak azért is érdekes, mert ők még együtt soha de soha nem szerepeltek együtt egy moziban. Ergó most debütálnak így, és mindjárt is egy Chopra filmben. Bár ebben a múlt kötelez, hiszen mindkettőjük innen indultak, ha YRJ nincs, akkor ma talán ők se lennék.

A Gunday rendezője Ali Abbas Zafar lesz (ő csinálta pl. a Mere Brother Ki Dulhant), és decemberben kezdik is el forgatni. Ami azt is jelenti, hogy a következő év közepén már be is mutatnák az előzetes tervek szerint.

És ha még ennyi se lenne elég, akkor van kép is jól hozzá, mindehhez. Arjun és Ranveer feszít türkizkék csodajárgány előtt. A lényege talán az lehet, hogy szokja a szemünk a páratlan párost, ha nem tudnánk elképzelni így gyors. Mi azért reméljük azt is, hogy heroineban sem lesz szegény majd, mert a férfi vonal már látjuk megvan és jelentjük igen erős.          

0 Tovább

Saaiyaan

Foglalkozhatnék itt és most Beboval (hogy milyen szexi, khm), foglalkozhatnék Arjun Rampallal vagy azzal, hogy mennyire jól mutatnak egymás mellett a Heroine ezen dalbetét promójában, de nem teszem, mert Randeep Hooda többet ér és ígér náluk.

Hiszen a színész nem százcsillagos sztár, hanem egy olyan valaki, aki noname volt eddig, de idén már a harmadik filmjét teszi fel a vászonra (vagy a negyediket, mert a Cocktailben is benne volt a keze, arca, lába, meg ilyesmi). Ennyi, based on true story.

A Jannat 2-ben pl. egy akkora gyönyörűt alakít ő, hogy öröm volt nézni. És akkor gondolom nem csak én láttam így, ezért is mondja az üzenetrögzítője nap-nap után azt, hogy Önnek egy új (film)felkérése érkezett. És most meg megláttam itt is, szóval rossz film nem lehet vagy mi.

Amúgy szép és jó zene ez a Salim Sulaimantól meg RFAK-tól, de nem a legkedvencebb a korongról, hanem... hoppá azt már úgy is tudjátok.      

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek