Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dhak Dhak Karne Laga

Még dolgozom fel, de azért tudom, csak gyorsan, mert mindjárt idő van, vége van már a februárnak. A telet pedig el kell űzni, mivel is, hát ezzel. Jobbat keresve se lehet találni. Meg mondjátok azt, hogy nem egy igazi tavaszváró, nyitó muzsika ez a Nautanki Saalaból. Ne, ne, ne, persze hogy az. Ja és én imádom, az egyik kedvencem az albumról, bár alig van olyan, amit ott a lomtárba hajítanék. Pofás soundtrack lett na, önismétlek, de kell. 

Olvasom közbe, hogy egy telugunak a feldolgozása, ennek itt ni. Pompás, ezen már nem is rollerezem. Inkább azon, hogy nézzétek, nézzétek, és nézzétek. A Mere Mann után ez sima kettőből kettő, nagyon faszák. Odáig és Indiáig vagyok vele. Hát ti se maradjatok ki belőle már. Szép munka. Addig meg azon agyalok, hogy vajon hova is teszik ezt a betétet, milyen is lesz valójában (mert ez valami összelegozott valami), és miért kell erre áprilisig várni, oh miért? 

0 Tovább

Saadi Galli (Official Remix)

A idei Pani Da Rang, tessék, Ayushmanntól a Nautanki Saala egyik filmzenéjeként megremikszelve Dj Chetas szakértelmével. Aha. Van ember, aki ezek után se nyomott rá még a playre. Borzasztó.

Persze sokkal inkább érdekel az mindenkit, hogy most jobb vagy rosszabb a Pani Da Rangnal. Egyáltalán Ayushmann jól kukázott e a főiskolás dalai közül, megint? A válasz egészen jól. De az igazat megvallva nem hiszem, hogy ezért most díjözön lenne a jutalma (#whoknows). Már csak azért se, mert a meglepetés ereje már nem erő többé, hogy csak egyet említsek. Mostanra már tisztában vagyunk vele, hogy Ayushmann tud. Ergó itt se kreált szart, sőt.

Bár első fülre nem lett az enyém, sokadszorra adta meg magát - az original és ez is, de mire posztolom már nincs olyan zene, ami az utóbbi két napban többet szólt volna ennél. Rongyosra lett hallgatva na. Egyetlen egy bökkenője az, hogy a Nautanki Saala soundtracken van még kapásból 3 muzsika, ami hasonló szinten mozog vele együtt. Kvázi van olyan jó, mint ez.

Azt hiszem a dalbetétek, és maga a film mondja ki majd a végső szót. Addig felesleges matekozni ezen, de az szinte biztos, hogy elég formásra, pacekra lett elkészítve a NS filmzene korong. Mindenkinek ajánlom legalább egyszeri meghallgatásra. Fura, nem kimondottan bw hétköznapi zenehangulatú az egész. Azért a Kai Po Che OST-et nem éri fel, de bejövös.        

0 Tovább

Új Nautanki Saala trailer

A második. A kevésbé jó talán a kettő közül, de még mindig, így is kötelező képkocka-néznivaló lesz ez a számomra. Különösen a színház körítés, a zenék, a színészek, és különösen az egész, minden miatt. Nincs miért nem szeretni egyelőre. Jöhet. Oooooo. 

0 Tovább

Mera Mann

A Mera Mann az új Mann Mera. Címben legalábbis hasonlítanak egymásra. Meg talán abban, hogy alapból, alapjáraton romantikus dalok mind a ketten. Ezen kívül viszont egy nagy különbség van a Table No. 21 filmzenéje és a mostani, Nautanki Saala filmzenéje között, hogy ez utóbbi egy újradolgozott, újrahangszerelt muzsikaanyag. Hwhat?

Mert based on true story. Az énekes Falak egy évvel ezelőtt már elsütötte ezt a puskaport egy 7 Welcome to London című moziban, csak hát nem így, bár akkor is filmzene volt, most is. Hallom, hallom is már a csalódás hangját, hogy mert az oridzsinal az oridzsinal, mennyivel jobban szólt. Minek kellett saját magát koverizálnia #minekvan egész egyszerűen. De azért ez messze nem lefutott meccs, kids. Hoppáré.

Elég csak meg vagy belehallgatni itt-ott az egyikbe-másikba, és magától értetődő lesz, hogy miért is lehet rajongani az új feldolgozásért. Szó se róla, senki nem vitatja, hogy az eredeti az eredeti, úgy lett megálmodva, szeretjük azt, de van amikor jót tesz egy dalnak, ha más fülszögből figyelünk rá. A Mera Mannak pedig absolute jót tett. Nagyon addiktív, hmmmmm, áááááá. Olyan vállvonogat(ás)os, ahogy Ayushmann csinálja jól. Kőkemény filgúdbomba.

Falak meg ügyesen-okosan (Mikey McLeary vezetésével) bevállalta ezt, hogy az amúgy nagy ismertségnek örvendő dalát, némileg kockáztatva, új színbe festi le és mutatja meg. Ömézing. Plusz hab a tortán, hogy nemsokára Ayushmann is dallal jelentkezik. Nautanki Saala, idevele. De jó kedvem is lett ettől hirtelen. Na még 30x, aztán már azt is elhiszem, hogy 2030-ra tényleg tündérmese lesz itt itthon élni.         

0 Tovább

Nautanki Saala, Ayushmann, Dj Chetas

A legutóbbi posztunkban azt mertük írni, hogy Ayushmann Khurrana egy egész darab dallal járul hozzá a Nautanki Saala filmzenei összeséhez, pedig ez egyáltalán nem nem igaz, fúj. Hiszen mert mindjárt Kettővel!!! Korábban mi is említettük, persze akkor még a Pani Da Rang nem volt ott, ahol most. 

Sajnálom is az összes zenei rendezőt, playback énekest, amikor azt olvasták, látták, hallották, amit most én. Hogy Ayushmann visszatér, háhá. Persze lekopogom, de mégis csak van választási lehetőség, ha az egyik nem találna be.

Egy punjabi dalt mindenképp énekel (de lehet mind a kettő az lesz végül). Az egyikben még Mickey Mclearyvel együtt közösen kooprodukciókban szerepelne. De ez mondom egyelőre mind ha, feltételes mód. Ami azonban biztos, hogy az egyikhez DJ Chetas remix fog dukálni. A bw mesáp királlyal való featet hamarosan mi is hallhatjuk már. Addig meg egy kis felvezető... 

 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek