Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nautanki Saala trailer

Rohan Sippy bw szokatlan vígjátékkal jelentkezik. Tessék. Övé a színpad.

A Bluffmaster után ideje is volt. Meg azok után, hogy a Dum Maaro Dummal más vízekre evezett úgy két éve és azzal nem is annyira jöttek be a számításai, mint gondolom tervezte. De most, de majd most. Van is rá sansz, az ő térfelén pattog a labda. Mert amennyire szkeptikusan álltam hozzá még a legelején ehhez a projektjéhez, úgy pálfordultam 180 fokot és már alig várom kivárni, hogy mi lesz ennek a sztorinak az eleje, a közepe meg a vége.

Ami dióhéjban annyi lesz, hogy Kunaal Roy Kapur színházban keresi a kenyerét, színészkedik, de rosszul, ebbéli skilljeit senki nem ismeri el, már-már fel is adná az álmát meg mindent, de akkor jön Ayushmann Khurrana, aki megmenti, és a sokakkal ellentétben lát benne nagy tömegű kiaknázatlan színészpotenciált, kiáll mellé, és így lesz ebből Disz iz dö bigining of a bjútiful frendsip. Műfaja komédia, de azért a szerelem is kell.

Mindezek mellett mégis az a nagy faramuci harci helyzet, hogy teljesen lekenyereztek, megvettek ezzel a színházközpontúsággal. Persze azt nem tudom mennyit fog ez majd jelenteni véglegesen az összjátékidőben, de azt mindenképp öröm látni, hogy bw visszatért a gyökereihez. Miközben az is tudvalevő, hogy a film még tiszteleg is pluszba, olyan színészek előtt, mint Aamir, Salman és Srk. Na kids, már ebből is kiolvasható, hogy nem hétköznapi desi darabról beszélhetünk ez esetben.

Aztán végezetül még két érdekes hír a Nautanki Saalaval kapcsolatban. Az első. Amitabh Bachchan cameozik egyet majd benne. Éljen. A második. Ayushmannak vannak még főiskolai zenéi, olyanok, mint amilyen Pani Da Rang volt (2012 legjobb bw zenéje) és lehet tapsolni, mert azok közül egy szerelmes számmal ide is készült. Hogy a fenébe ne várnánk ezek után? Ja és a zene is... de oké befejeztem, úgyis tudjátok, nézzétek, mert megéri megérdemli.           

0 Tovább

Nautanki Saala poszter

A tízfejű Ayushman Khurrana Kunaal Ray Kapoorral a főszerepben, Rohan Sippy rendezésében lesz látható újra a Vicky Donor után. Ja hogy énekelni is fog, miért nem ezzel kezdtétek?  

0 Tovább

First Look: Nautanki Saala

A Vicky Donor, de leginkább a Pani Da Rang után várható volt, hogy Ayushman Khurrana megcsinálta a szerencséjét bwban. Teszem hozzá, nem hiába és nem érdemtelenül. Hiszen, míg az utóbbi az év egyik leggyöngyszemebb filmje (amiben ő is debüt szerepelt), addig előbbi minden kétséget kizáróan 2012 legjobb bw dalai közé tartozik (ezt meg ő énekli). Ezek után tehát nem is kell azon csodálkozni, hogy nem lett belőle 'egyfilmes' színész.

Legújabb, második filmjére már nem is kell várni, aludni sokat. A következő év elején, februárban mutatják be Nautanki Saala címmel. Amit az a Rohan Sippy rendez, aki többet között a Bluffamstert (azon a filmen veszítettem el bw szűzességemet) vagy a Dum Maaro Dumot jegyzi. Érdekesség, hogy mindkettőben ott volt Abhishek Bachchan, vezető színészként, akiről úgy tudni itt is feltűnik 1 cameo erejéig.

Valamint egyfajta Sippy kötelező elemként, a DMD után szabadon, a Nautanki Saala-ban is látható, hallható lesz egy korábbi klasszikus zene feldolgozott, remikszelt változata. Ami nem más lesz a hírek szerint, mint a Madhur Dixit féle Beta a Dhak Dhak karne laga kap című 1992-es kultikusból. Meglássuk. Apropo zene, annyi még mindenképpen elfér mellé, hogy Ayushmann az éneklésből is kiveszi a részét az NS-ben. Sőt. Nem is egyet, hanem mindjárt kettőt is dalolászik. Egy szomorút meg egy vidám punjabit az előreláthatólag nyolc trekkes soundtrackről. Arról azonban nincs információnk, hogy a szerzője is ezeknek vagy sem. 

Végezetül meg jöjjön egy kép róla, a filmből, oldalán Kunal Roy Kapurral. 

0 Tovább
1234
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek